Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális ha azt várom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha azt várom, hogy esetleg eljegyez?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a párom 26. 8 hónapja vagyunk együtt, az eleje nagyon viharos volt, 3szor "szakítottunk". Az utolsó ilyen karácsony előtt volt, a szilvesztert már együtt töltöttük. Azóta semmi probléma nincs köztünk, megértjük és elfogadjuk egymást a kisenbb nagyobb hibákkal együtt. Mindent megtesz értem, hamarosan össze fogunk költözni. Nagyon jól esne, ha eljegyezne, de nem érzem őt elég érettnek egy ilyen lépéshez...sőt, kifejezetten "nyuszi" ilyen téren...vagy én vagyok túl érett és sietek?...
2009. febr. 22. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is sietteted a dolgokat. 8 hónap az még nem nagy idő, főleg ha szünetekkel van tarkítva. Nem tudhatod, hogy nem lesz-e megint ilyen szünet. Mert gondolom az előbbi ilyen eseteknél sem tudtad előre. Tényleg ki kellene bírnotok pá évet szakítás nélkül. Már az összeköltözés is egy komoly lépés és hidd el sok mindent megtudtok a másikról majd, amit eddig nem tudtatok. Több a vita lehetőség is. De én szurkolok. Ki lehet azt bírni főleg ha szereti a másikat az ember. Ne aggódj, ha ennyire érzelmekkel teli arccal nézi a medálodat, akkor előbb utóbb meg lesz a z a gyűrű is aminek nagy jelentősége lesz. Szerintem ne kérd meg a kezét, az szerintem is illúzió romboló. Én soha nem tenném meg.

Hajrá és légy türelmesebb.

Detti 22/L

2009. febr. 23. 20:46
 12/14 A kérdező kommentje:
8 hónap alatt sokmindent átéltünk. Ő nagyon sokat változott értem. Tudta, hogy én nagyon komolyan gondolom őt, és 3szor beijedt ettől. Sose vallotta be, de biztos vagyok abban, hogy kezdte felfogni, innentől már komolyodnia kell. Elég zűrös családom van, sok problémám van miattuk, de a páromra mindig számíthatok. Így jött fel az összeköltözés még anno, hogy megmondta ha akármi baj van, menjek, és költözünk. Azóta én is komolyodtam, megbeszéltük normálisan ezt a dolgot, és addig nincs költözés, míg nincs munkám. Mindenesetre sokkal komolyabban vesz mint eddig akármikor, azért "reménykedek" ennyire. Furcsa, hogy ennyire jól megvagyunk...
2009. febr. 24. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, az is számít szerintem, hogy a párod mit dolgozik, mert ha felelősségteljes, oda kell figyelni címszavas melója van, akkor neki nehezebb megosztani a figyelmét. Türelmesebbnek kell lenned vele. És te már dolgozol? Hova költöznétek össze? (ez is város, helyfüggő) Az összeköltözésnek is megvan a maga előnyei és hátrányai is, úgy hogy jól gondold át az egészet.
2009. febr. 24. 09:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Üvegesként dolgozik, napi 10 órában, szereti csinálni, azt mondja. Én még nem dolgozok, most hagyom abba a sulit, jelenleg aktívan munkát keresek. Páromnak van a falujukba egy örökölt háza, oda költöznénk. De én nem akarok ott lakni, mert én városi vagyok, az én családom ott él, az ő családja meg abban a faluban. Ez így nem fair, meg is mondtam neki, megbeszéltük, hogy először mindenféleképpen ott kell majd laknunk, gyűjtögetünk, aztán eladjuk azt a házat, és valahol félúton a város és a falu között keresünk egy házat...persze, hogy ebből mennyi lesz megvalósítva az kérdőjel.

Ha együtt vagyunk, sosem veszekszünk, ha mégis, gyorsan megbeszéljük, és ennyi. Inkább akkor van hosszas pukkadás, ha mondjuk 2 napig nem találkozunk.

2009. febr. 24. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!