Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád?
Ha megkérnéd a barátnőd kezét melyiket választanád.
Arany, fehérarany, ezüst.
Átlagban milyen árban juthatnék hozzá egyes fajtákhoz.
csak ezüstöt hordok,de ez az egy amiből arany kell
(még mielőtt leszóltok,nem meglepiként,hanem közösen megvéve,közösen kiválasztva,nekem nem kell köves gyűrű)
áruk változó,sima arany 6ezertől van grammja,fehét 10től,ezüst meg max ezres grammja
Én aranyra vagy fehéraranyra gondoltam.
Az arany olcsóbb, de a fehéraranyból meg szebbeket láttam.
Nekem fehér arany van, de aranyat szerettem volna, m azaz igazi :)De ez is nagyon helyes.
Ezüstöt nem választanék- bár színben nem sok különbség van a fehéraranytól :$. Innentől kezdve a gyűrű kinézete számít, meg hogy passzoljon a viselőjéhez :)
Fehérarany vagy sima arany.
De én nekem jobban tetszik a fehérarany. :)
Én a hagyományos, csiszolás nélküli aranygyűrűre voksolok.
A fehérarany alig különbözik a ezüsttől, de van, aki nem is szereti az aranyat. Keverni meg elég furi. Egy időben a bal kezemen arany jegygyűrűt hordtam, a jobbon ezüst karikákat, csak mert nagyon szerettem azokat. De nem hiszem, hogy illő volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!