Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire korai egy eljegyzés? Lehet ebböl örök szerelem?
Ki mennyi idő után kérte meg barátnője kezét?Illetve kinek mennyi idő után kérték meg a kezét?És mi lett belőle ha esetleg korai volt?Megmaradt a szerelem?
Kinek van fiatalkori párkapcsolata (16-17 éves kortól) akinek évek óta tart?Esetleg már esküvő is volt?
Bocs a sok kérdésér,mindenki azt mondja hogy a 16-17 éves szerelem csak tini szerelem,ám eddig hallottam 1-2 esetet ami örökké tartott (öregségig),van valakinek hasonló tapasztalata?Esetleg ismerőse?
Amugy meg azér kérdezem mert van egy 5 hónapos párkapcsolatom,igen tudom hogy nem sok,viszont úgy érzem hogy nekem ő a tökéletes,vannak hibái mindenkinek vannak,de nekem a hibáival együtt tökéletes,ő is ezt érzi ,legalább is ezt mondja,és bizonyitotta is.Jó lenne ha örökre megmaradna,mennyi ennek az esélye?
Csak normális vállaszokat lécci,kösz:)
Apárom haverja középiskolás volt amikor összejött a jelenlegi feleségével, már kisbabájuk is van, ennek kb.6-7 éve.
Volt osztálytársam szintén középiskolás korában ismerte meg a párját, házasok és két gyerekük van.
Anyu 16 évesen jött össze apuval, igaz ők vagy 7 év után házasodtak, de még mindig jól megvannak együtt és ennek már több mint 30 éve.Nagymamámék is halálukig együtt voltak és van 2 gyerekük és 3 unoka,1 dédunoka.
Ez az 5 hónap szerintem még korai,de jó jel h. nem veszekedtek és még mindig jól megvagytok.Sose lehet tudni miből mi lesz.Bár nekem egy 6 éves kapcsolatom ment tönkre,de a jelenlegivel már kezdetektől tervezgetjük, h. lehet együtt öregszünk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!