Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire romantikus valakinek szülés után megkérni a kezét? Mondjuk akkor amikor együtt nézitek meg a picit először?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 18:21
21/24 anonim válasza:
Szeretnél túltenni az előző 4 kérőn??? Ez ugye nem előző 4 gyereket jelent? Mert akkor inkább fuss, de gyorsan!
Meg "kipakolják"? Értem én a szlenget, csak nem szeretem...:-)
Egyébként ,mert ő szeretne, és tulképpen neked sincs nagyon ellenedre, hát nem biztos, hogy így kell gyermeket nemzeni...
Visszatérve a kérdésre, szerintem nem túl romantikus bebiztosítani magad annyira, hogy megvárod, hogy tuti összejön e a gyerek, és ha igen, akkor nősülsz...
22/24 anonim válasza:
De ha ilyen súlyos a helyzet, h "kipakolják" akkor egyáltalán hogyan vállalhat gyereket? Ezt én nem értem!
23/24 anonim válasza:
Nem romantikus. Kipróbálod a kancát, mielőtt elveszed? Kérd meg előtte a kezét, gyerek előtt.
24/24 utalomasulit2002 válasza:
Sztem aranyos. Egyebkent sztem nem kell elitelni vkit azert mert hazassag elott esett teherbe. Ha jon a baba akkor jon, es kesz. Ne vesse el senki a gyereket azert mert a szulei nem hazasok. Lehet h a ha megszakitjak a terhessegekt, akkor soha tobbet nem fog tudni teherbeesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!