Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos volt a döntésem? Ti mit tennétek?
Az a felfogás szomorú, de én nem beszéltem ilyenről. Neked a tárgyak fontosak, nekem az érzelmek.
Szerinted egy tárgy minősége a tisztelet mértékét befolyásolja, szerintem ez marhaság. Innentől maga az ár is számíthat, mert talán neked megfelel egy 30.000 forintos gyűrű, de talán a nő háromszázezresre számított. Ekkor mondhatja, hogy te nem tiszteled, mert kiszúrtad a szemét egy olcsó 14 karátos vacakkal.
nos a kérdésekre összefoglalva:
a szülök viselkedése miatt jogos lett volna ha szétt megyünk mert ö se harcolt .. jó volt neki ugy. és sokszor a képembe vágta h szakitsunk.. akkor nem lett volna neki mit vissza adni ugye.. mert én késöbb vettem meg a gyürüt. ezért érzem olyan furinak a dolgot, h csak magához akart igy "láncolni". de már komolyabban veszi mert mondtam .. változtat vagy vége.
én már mondogattam neki h ez igy nem rendes kérés.. akk eldurrant az agyam és vettem .. elöre bocsátom h 20 éves. és igen, nem rendes gyürüt vettem, mert én vagyok a lány és ezek után megérdemeltem volna töle....
az a gyürü amit ö adott.. egy barátjátol kapta.. nem volt arany..sima "játék" gyürü vagy h mondják. de h "eszmei értéke " van ... mint ajándék ok lett volna de akk is nem törötten adom oda.....
konzekvencia : én is azt mondtam neki, h ennyire becsül. és erre 5 hónap után "esett le neki"... vagy nem..... és nem érti miért viszakozok még az esküvötöl.. de még a tervtöl is... csak azt vágja hozzám "milyen egy bunkó.., meg h nem szeretem".......
arra lett volna pénz h nekem egy gyürüt vegyen. nekem nem ilyen csicsa-micsa gyürü kellett volna. amugy is szeretem az egyszerü dolgokat. de könyörgöm.. egy törött gyürü..?!.. még ha arra is ment volna h kifejezük egymásfelé.. rendben lett volna h ilyen gyerekeknek való és még h mástol kapta....... de h mint eljegyzés..... engem bánt ez. sokszor mondtam neki, de nem figyelt. de ö "velem képzeli el a jövöjét".... jah.
kicsit hibás a kérdésem bocsánat. de nem tudom már h mit tegyek. sokmindenbe segitek neki mint viselkedés.. de ebben is megkaptam töle h "ö ezt tudja"..... nagyon lelombozódtam. bánt. ah irta egyik kedves válaszolo "ennyire értékel". mert okés h szándék... de akk én késöbb kértem volna meg rendes gyürüvel, még ha nem is lett volna igazi. és mondom nem pénz kérdés mert egy anyagi szinten vagyunk, ha szar van segitjük egymást pénzileg.
jo vele de sztem nem lesz ebböl több. de máskor jó vele. mert megért és segit de sokszor elront sokmindent .. persez az után is h figyelmeztetem..
és tudtam h akkor megkéri a kezem... mert mondta.... és erre igy állit be.......................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!