Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyűrű bejön nektek? Mennyibe kerűl kb iylen a boltban? Valami hasonlót szeretnénk venni
nekem személy szerint minden antipatikus, ami másnak akar látszani(brill), mint ami valójában(cirkónia)
akkor már inkább egy sima karikagyűrű..
Azt azért ugye figyeltétek, hogy az árak csak a munkadíjra vonatkoznak!! Az első gyűrűnél legalábbis tuti, úgyhogy az nem 40e lesz a végén, hanem (elnézve, hogy vastag, jó sok anyag kell bele) minimum 250e, de akár 3-400e is lehet, erre nagyon figyelj oda!!!
Az én ízlésemnek a fehér és a sárga arany együtt nagyon közönséges, nagyon ízléstelen, de tényleg úgy van, hogy ahány ember, annyi stílus/ízlés. Én inkább fehér arany párti vagyok, kifejezetten gyűlölöm a sárga aranyat, de még így is inkább választanék csak sárga aranyat, mint a kettőt együtt.
Igaza lehet az előttem szólónak! Bár a 3-400.000 Ft sok lenne érte, de olyan 150.000 Ft-ba belekerülhet.. Figyelj oda!
Amúgy Én is szeretem az apró csillogó kövecskéket a gyűrűben, de sajnos nem volt pénzünk, hogy gyémántokkal rakassuk tele.. igaz, nem lett végöl köves a gyűrűnk, de ha az lett volna, inkább a cirkónia, mint egy egyszerű, és snassz gyűrű! A cirkónia a szegények gyémántja! :)
Na ez a harmadik már szép!
Amúgy íme a szöveg az első linkről, hogy lássátok nem csak tippelek, hanem feketén fehéren ott áll:
"Az ÁR-nál a gyűrű MUNKADÍJÁT láthatjátok egy párra (12,6 gramm) kiszámolva! Az arany világpiaci ára folyamatosan változik és mivel a karikagyűrűket megrendelésre készítjük, ezért a napi árfolyamon számolunk. Kérlek, érdeklődj!!!!!!"
Jól van már, elolvastuk, relax!
Még egy gondolat: olvass utána, hogy mik a hátrányai a köves gyűrűknek! Vannak olyan oldalak, ahol leírják, hogy milyen variánsok vannak, előnyök, hátrányok..stb.
Keresgélj! Adnék tippet, de már nem emlékszem, annyi oldalon jártam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!