Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a gyakorlat az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweet clementine kérdése:

Mi a gyakorlat az eljegyzési gyűrűkkel kapcsolatban? Ki veszi, milyet vesz, stb (bővebben lent).

Figyelt kérdés

A gyűrűvásárlásnak mi a szokása? Csak a lány kap, vagy mindenki megveszi a másiknak, vagy hogy van ez? Aranyból kell lennie, vagy lehet ezüstből is (párommal mindketten utóbbit preferáljuk)? Egyformának kell lennie? Mármint nyilván nem teljesen, de stílusban... Készíttetni illik, vagy boltban vásárolni is oké? Valaki világosítson fel egy részletes útmutatással! :S Fiatal vagyok, barátom megkérte a kezem, de gyűrű nélkül, mert igazából impró volt (ilyenek vagyunk), szüleinket meg nem akarjuk kérdezni, mert csak akkor mondjuk el nekik, ha lesz gyűrű.

Ja, és nem egy meggondolatlan, ostoba kiscsaj vagyok, aki szórakozásból jár jegyben a barátjával, csak még fiatal vagyok és tudatlan, és még nem kellett eljegyzési gyűrűről gondolkoznom korábban, tehát rutinom sincs :)

2011. jan. 13. 21:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen, hasznos válaszokat kaptam egytől-egyig! Az első válaszolónak: Én hónap végén leszek tizenkilenc, párom meg márciusban lesz huszonegy.
2011. jan. 14. 10:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Én még sosem jártam jegyben, de már szerettem volna, és elég sok infót összegyűjtöttem :D

A legtöbb esetben úgy működik, hogy a fiú odaáll a lány elé egy köves gyűrűvel, azzal kéri meg a kezét. Ha igent mond, akkor elmennek, és közösen kiválasztják a jegygyűrűt, amit az eljegyzés és a házasság ideje alatt is viselnek. Vagyis remélhetőleg egész további életükben, ezért fontos, hogy közösen legyen kiválasztva.

Legyetek boldogok!

2011. jan. 15. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!