Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek az alábbiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Párommal már 4 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást és szeretném eljegyezni. A bökkenő az, hogy én lány vagyok:D

Sokkal romantikusabb alkat mint én és nagyon szeretem.

Egy késő éjszakai séta alkalmával parkban vagy a Duna parton szeretném megkérdezni tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha eljegyeznénk egymást, és ha tetszene neki az ötlet akkor elővenném a gyűrűket a zsebemből és mondanám neki, hogy akkor itt az alkalom és kérje meg a kezem.:D

A férfiakat kérdezem, mit szólnának ilyenfajta eljegyzéshez? Ezt ugye egy férfi nem érezné megalázónak?

2010. dec. 29. 16:46
1 2 3
 21/24 feketelovas válasza:
78%

Először is: mindennek rendelt ideje van. Ha most a körülmények sem megfelelőek, akkor légy türelmes, és várj. Esetleg dolgozhatsz a megfelelő körülmények kialakításán, ha mindenáron tenni akarsz valamit.

Másodszor: a virágok sem ugrálnak a méhek után, csak illatoznak. Ne akarj méhecske lenni, ha virág vagy. Az csak zavart kelt.

2010. dec. 30. 02:45
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

feketelovasnál a pont.

Viszont te már eldöntötted, hogy te így akarod az eljegyzést, és akár a fejünk tetejére is állhatunk és mondhatjuk, hogy ez nem túl jó ötlet, megtalálod majd a kifogást arra, hogy az úgy miért nem igaz.

Értelem szerű, hogyha nem áll anyagilag túl jó helyzetbe nem vesz a nyakába egy százezres nagyságrendű kiadást a gyűrűk miatt. Valószínűleg a párod gyakorlatias ember, úgy gondolja, hogy az eljegyzés után nem sokkal következik a házasság, de mivel nincs pénz esküvő sem biztos, hogy azonnal lehet, illetve azt még te sem akarnád. Ha lesz pénz és befejezed a tanulmányaid, lesz eljegyzés, aztán esküvő is.

A vőlegányemmel mi is esküvőt tervezünk, megkérdeztem tőle, hogy mit gondolna akkor, hogyha én nő létemre megkértem volna, és azt mondta, hogy az egy dolog, hogy megalázónak érezni, de mindemellett elveszne a nő és férfi szerepe is.

2010. dec. 30. 09:31
 23/24 anonim ***** válasza:

gondolkodj el azon (ha már ilyen romantikus lélek vagy) hogy mit mesélnél a barátnőidnek, szüleidnek, leendő gyerekeidnek és unokáidnak erről a férfikérésről...

szerintem méltatlan dolog ha egy nő kéri meg a férfi kezét.

2010. dec. 30. 10:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Azonkívül, hogy méltatlan, írtad, hogy most nem álltok úgy anyagilag, tehát a közeljövőben az esküvő kizárva. Akkor meg mink divatból megkérni a kezét? Csak hogy elmondhasd, hogy 'jegyben járunk', 'ő a vőlegényem', stb. Majd ha lesz pénz=lesz esküvő is, akkor lesz LÁNYkérés is.
2010. dec. 30. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!