Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú 21 éves, én 16. Érdemes az eljegyzés?
Figyelt kérdés
1 éve szeretjük egymást,mindketten úgy gondoljuk hogy együtt maradunk és hogy már kiéltük magunkat.Együtt is jól szórakozunk ha buliba megyünk.2010. dec. 26. 23:32
1/24 anonim válasza:
Egy 16 éves lány hogy "élte ki magát", már bocsi :)
Én 18 évesen szakítottam életem szerelmével (két év kapcsolat után), majd jött egy 5 éves kapcsolat, és utána a mostani, végleges. 16 évesen sztem ez még nagyon korai.
3/24 anonim válasza:
korai nagyon. de ti tudjátok... 10 éve én is azt hittem, hogy az akkori nagy szerelmemmel élem majd le az életem... :D
azóta volt pár másik nagy szerelem is, de kivánom nektek, hogy együtt maradjatok :)
mind a ketten változni fogtok még...
5/24 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy, ez látszik a gondolkodásodon is.
6/24 anonim válasza:
Szerintem korai, de ti tudjátok. :)
7/24 anonim válasza:
ha el akarjátok b*szni az életeteket akkor csak hajrá
8/24 anonim válasza:
Nagyon nagyon korai. Én 18 vagyok, a barátom 22, 3 éve vagyunk együtt, de még eszünkbe sem jutott az eljegyzés úgy komolyabban. Pedig mi si együtt tervezzük.
9/24 anonim válasza:
Hú, már 1 éve??? Az aztán komoly...Persze, ha szerelme vagy, akkor nyilván csak a szeretett személlyel tudod elképzelni az életed, ez természetes, de én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy leszel te (és ő is)szerelmes még másba. Majd ha már 5-6 éve együtt lesztek és abból úgy 2-3 évet együtt is éltek, akkor térjetek erre vissza.
10/24 anonim válasza:
Cimbikém, a te kis farkincád még jó pár husit meg fog kívánni. Még alig menstruál, azt se tudja mi lesz belőle, ha felnő, nincs keresetetek, stb...
Érett fejjel mondom, igyál egy sört a haverokkal, és élvezd hogy nem vagy még idejekorán önkéntes börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!