Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szereti az ilyen esküvős, eljegyzés dolgokat, véleményt szerint mit tegyek?
Nem értem,h. miért lenne önző?Ezzel az erővel a kérdezőre is lehetne mondani,h. önző,mert ő sem veszi figyelembe a párja kívánságait!
Kedves kérdező!Szerintem üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot!Ha feleségül venne,de nem szeretne nagy felhajtásokat,akkor próbáljatok megegyezni.Én nő vagyok és én sem szeretem a nagy felhajtásokat!Nem igazán szeretnék eljegyzést sem és nagy lakodalmat sem.Ha lesz lakodalmunk én csak szűk családi körben szeretném tartani.Nekem amúgy sem nagy a rokonságom.Nemrég szóba került az eljegyzési ceremónia,ami meg sem fordult a fejemben,h. esetleg a leánykérés után az is lenne.(már a kezemet megkérte,gyűrűt is felhúzta az ujjamra,de valahogy külön eljegyzési ünnepséget nem szeretnék).De ha ő nagyon szeretné,akkor természetesen legyen.Megbeszéltük,h. csak egy kisebb vacsora lesz családi körben.Így mindkettőnk a kívánsága "teljesül".Az övé,mert lesz eljegyzés és az enyém is mivel nem szeretem a nagy felhajtásokat és így megegyeztünk egy kisebb vacsorában.Úgyhogy én azt javaslom,h. próbáljatok meg kompromisszumokat kötni,mert szerintem egy párkapcsolatnak ez is nagyon fontos része!És az életben még sokszor fog adódni olyan helyzet,ahol tudni kell kompromisszumokat kötni!Szerintem az nem baj,h. ennyire különböztök ilyen téren,ha egyébként jól megvagytok!Próbálj meg te is engedni néhány dologból!Vagy lemondani néhány dologról,így hátha a párod is másképp áll majd a dolgokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!