Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szereti az ilyen esküvős, eljegyzés dolgokat, véleményt szerint mit tegyek?
Azt nem tudom megérteni, hogy ha szeretjük a másikat, akkor miért nem tudjuk azt a kedvéért megtenni, ami örömet okoz neki. Pl. ha tudom, hogy a párom szeretne velem összeházasodni, de nekem semmit nem jelent a papír, de vele együtt tervezem az életem, akkor miért ne tehetném meg a kedvéért, hogy összeházasodunk, mert ha nekem semmit nem jelent a papír, akkor az sem jelent semmit, ha van. A másikat meg boldoggá tenném vele. Akkor miért ne? Ha meg nem szeretem a felhajtást, elmegyünk az anyakönyvvezetőhöz, két tanúval, maximum a szűkebb családdal, esetleg utána csinálunk egy kis házibuli szerűt.
De az is lehet, hogy mi gondolkozunk másképp a párommal, mint általában az emberek egy kapcsolatban. Mi már több olyan dolgot tettünk meg azért, hogy a másikat boldognak lássuk, ami nem egészen a mi stílusunk volt és igazából az tett minket boldoggá, hogy láttuk a másik örömét.
Elso,
Egyet ertek, senki ne probaljon valakit megvaltoztatni. De elnezest, az elet az "adok es kapokbol" all..
szerintem lépj ki. tapasztalataim szerint a ffiak 99%-a közli, hogy nem akar esküvőt, majd amikor megtalálja az Igazit, akkor napok alatt 180 fokot változik ez az álláspontjuk. Magyarán a ffiak 99%-ánál ez a kijelentés annyit tesz: VELED nem szeretnék esküvőt.
És akinek meg nem számít a papír... ha ennyire nem jelent semmit,a kkor szerintem is nyugodtan házasodhatsz, hogy boldoggá tedd a párod, aki szerint meg igenis jelent... ugyanis ez esetben neked tök mindegy, neki viszont fontos.
Szerintem kellene találnotok egy arany középutat....Megbeszélhetnétek, hogy legyen egy kis egyszerű lánykérés gyűrűvel, aztán addig jártok jegyben, amíg úgy érzitek, hogy el nem jött az ideje komolyabb vizekre evezni. Így te is kapnál, de adnál némi szabadságot, és a párod adna neked romantikát, de nem kötelezné el magát olyan komolyan, mint egy azonnali esküvővel.
Egy kapcsolat kompromisszumokról szól, tehát nem csak az egyik fél igényeit kell(ene) kielégíteni, hanem alkalmazkodni egymáshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!