Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok, ha a párotok megkérné a kezeteket?

Figyelt kérdés
Ha igent mondanátok, komolyan gondolnátok, vagy csak azért tennétek, hogy ne legyen vita, közben meg elgondolkodnátok a folytatáson?
2010. nov. 21. 01:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%

"Ez egyébként a Szex és New York-ban volt"

Ah, tényleg, igazad van! Sorry :)

2010. nov. 21. 03:03
 12/31 anonim ***** válasza:
62%

"...pl. egy romantikus vacsora közben: elvennél feleségül? mit szólnál, ha összeházasodnánk? valahogy így. szerintem nem hangzik rosszul. ..."

------------------------

No, ilyenkor szoktak viharos gyorsasággal lelépni a pasik!

Egy OKOS NŐ nem így csinálja...

Vannak olyan fortélyok, amivel rá lehet venni a férfiakat, hogy megkérjék a lány kezét.

Van egy nagyon jó könyv :

Ellen Fein és Sherrie Schneider : TITKOS SZABÁLYOK (Hogyan hódítsuk meg a Nagy Őt? Kipróbált és jól bevált praktikák)

A szabályok címszavakban:

1. Ne feledd! Rendkívüli vagy!

2. Ne szólítsd meg azt a férfit, aki tetszik, és ne kérd fel táncolni!

3. Ne bámult azt a férfit aki tetszik, és ne beszélj túl sokat!

4. Hagyd, hogy a férfi lovag lehessen

5. Ne te hívd telefonon, de hívd vissza ha keresett

6. Mindig te fejezd be elsőnek a telefonbeszélgetést!

7. Ha hét közben találkoztatok, a hétvégét töltsd nélküle!

8. Töltsd kellemes dolgokkal a randevú előtti időt

9. Az első, a második és a harmadik randevún tartsd három lépés távolságot!

10. Csak lassan engedd közel magadhoz!

11. Mindig te vess véget a randinak!

12. Ne találkozz vele többé, ha a születésnapodra vagy névnapodra nem lepett meg valamivel!

13. Ne találkozz vele túl gyakran! Heti maximum 3 alkalommal.

14. Az első randin légy tartózkodó!

15. Ne ugorj fejest az ágyba!

16. Ne mondd neki, hogy mit csináljon!

17. Hagyd, hogy minden téren ő tegye meg az első lépést!

18. Ne akard megváltoztatni, úgyse fog sikerülni

19. Ne fedd fel túl hamar a lapjaidat!

20. Legyél őszinte, ugyanakkor titokzatos, de semmi esetre se „lila-ködös”

21. Az előnyeidet hangsúlyozd, és más tippek, ha apróhirdetést adsz fel

22. Ne siess az összeköltözéssel!

23. A nős férfiakat felejtsd el!

24. Ne zúdítsd rá egyszerre a családodat, és más tippek elvált anyáknak

25. Gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni, avagy hogyan váljunk profikká

26. Az eljegyzés vagy esküvő után se feledkezz meg a Szabályokról

27. Kövesd a Szabályokat akkor is, ha barátaid vagy szüleid ostobaságnak tartják

28. Most magaddal törődj, és más tanácsok tiniknek

29. Legyél önmagad, és más tanácsok főiskolásoknak

30. Keresd a következőt és más tanácsok ha laptára tettek

31. Maradj a Szabályoknál, ha a Szabályokat választottad

32. Tartsd be a Szabályokat!

33. Tartsd be a Szabályokat, és boldogan élsz, míg meg nem halsz

34. Csak olyan férfit szeress, aki szeret téged

35. Legyen veled könnyű és boldog az élet!

Sokan ott követnek el baklövést, hogy 1-2 hónap után összeköltöznek a pasival, és utána csodálkoznak, hogy 6-8 évi együttélés (és akár 1-3 közös gyerek után) sem akarja elvenni őket a Nagy Ő...

Naná, miért is venné feleségül, mikor már VAN nem hivatalosan felesége, aki főz, mos, takarít rá, mindenben feleségként működik... Sőt, ez még így jobb is, mert egy nemhivatalos kapcsolatból adott esetben könnyebb kilépni, ő hivatalosan még mindig nőtlen, akár függetlenként is viselkedhet, ha elmegy a haverokkal sörözni...

Annak, hogy a férfi magától még nem kérte meg a kezed, több oka lehet, leginkább olyasmi, hogy a fenti "szabályokat" megszegted.

2010. nov. 21. 03:37
 13/31 anonim ***** válasza:
91%

Szia.

Szerintem azzal nincs probléma, ha beszéltek a házasságról, de konkrétan a leánykérésnek a fiú szájából kell hangzania szerintem.

Az "Elveszel feleségül?", "Megkéred a kezem?", Hozzám jössz férjül?" helyett meg lehet kérdezni hogy mi a véleménye az egészről és számíthatsz-e valamikor arra, hogy megkéri a kezed.

Na, ezt sem ezekkel a szavakkal (:-D), de úgy fogalmaztál, hogy ne kelljen évekig várni feleslegesen, mikor amúgy nem is akar házasodni a párod. Hát, ne várj, jogod van tudni, hogy mit gondol, de szerintem csak egy beszélgetés legyen a témáról és ne "legénykérés"...

2010. nov. 21. 05:00
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Komolyan meglepődnék, ugyanis jelenleg nincsen párom.
2010. nov. 21. 06:16
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

A 03.37. tanácsai nagyon jók.

Ehhez még annyit tennék hozzá: ciki,ha hosszabb együttlét után a nő kérdezi meg a férfit,hogy elvenné-e.

Miért?

Ha szeretek valakit,akkor nem tartanám a vele töltött időt felesleges időpocsékolásnak!

MIELŐTT összeköltöznék valakivel,akkor tisztáznám,hogy hogyan képzeljük el a közös jövőt?

Ekkor még nem ciki,ha a nó azt mondja,OK. költözzünk össze,hogy kiderüljön,tudunk-e a hétköznapokban is együttélni? De csak azzal a feltételle,lhogy fél-egy év után összeházasodunk (ha működik a dolog),ha pedig nem,akkor szétválnak az útjaink. Ha a férfi ebbe nem megy bele,akkor nem költöznék össze vele,mert nem ugyanazt várjuk a kapcsolattól. Hosszabb együttélés után már semmi értelme erőltetni a házasságot! Ilyen kapcsolatba pedig semmiképpen nem szülnék gyereket.

Azért,bármilyen modernek is a mai nők,nem ártana,ha lenne egy kevés önérzetük és önbecsülésük is.

2010. nov. 21. 07:46
 16/31 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tartom magam maradinak,(nő vagyok)de sosem tudnám ilyen döntésre rászánni magam. Ez a férfi feladata. Ha magától nem akarja megkérni a kezem, akkor nem erőltetném. Mi Nők, annyit tehetünk, hogy apró célzásokat teszünk a témával kapcsolatban:)
2010. nov. 21. 07:56
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Ne erőlködj, ha el akarna venni már megkérte volna a kezed vagy szóba hozta volna hogy meg fogja és akkor nem lennél bizonytalan.Szerintem érthetnéd a jeleket.
2010. nov. 21. 08:17
 18/31 anonim ***** válasza:
60%

Én már kértem me a kezét a mostani páromnak,7hete vagyunk együtt :D

Gondolkodás nélkül igent mondott,jól elröhögtük az eégészet.

tavasszal összeköltözünk :)

2010. nov. 21. 08:39
 19/31 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes kérdés lenne, én inkább megvártam míg magától teszi, sőt akkor is azt mondtam , persze hozzád megyek, de komolyan gondolod?:D

Ez olyan kérdés, amire nemet mondani nem igazán ildomos.

Legalábbis ha erre azt mondaná egy pasi, hogy nem, nem terveztem , az szerintem enyhén szólva botrány lenne.

És mindig bennem lenne hogy vajon azért mondott-e igent, mert ő is úgy gondolja vagy én erőltettem rá.

2010. nov. 21. 08:57
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj, szerintem most te kedves kérdező küszködsz ezzel a problémával. Jól gondold meg hogy megkéred-e a pasidat. Én tudom magamról, hogy ha én kérdezném meg, akkor még ha igent mond is, akkor sem érezném jól magam.

Szerintem ha bizonytalan vagy abban, hogy mit is akar tőled, inkább azt kéne megkérdezni, amit meg is lehet és meg is kell, hogy drágám, nagyon kedves vagy velem, és jó veled lenni, de valamiért bizonytalan vagyok, hogy te mennyire gondolod komolyan a mi kapcsolatunkat. erre azt mondja, hogy nem érti miből gondolod, hiszen minden rendben... na igen, de tudod, én úgy vettem észre, hogy az a férfi, aki tényleg oda van a nőért, és tudja hogy a nő szeretne családot, akkor előbb utóbb elveszi feleségül. te ennek semmi jelét nem mutattad eddig, ezért kérdezem, hogy mit is gondolsz igazából....

ekkor a pasid majd elgondolkodik, és lehet hogy pár hét múlva megkéri a kezedet. De ilyen esetben ő kéri meg a tiedet, és nem fordítva, és ez sokat számít. Lehet hogy ő nem is sejti hogy te úgy érzed hogy itt az ideje. vagy hogy te ezt szeretnéd.

32/N

2010. nov. 21. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!