Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ mikor jegyez el egy férfi egy nőt?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a párommal és eljegyzett, ami nekem furcsa.
Előttem volt egy 2 éves kapcsolata.
Utólag jöttem rá hogy velem amikor összejött előttem egy hónappal mentek szét (ami elég friss szerintem)
Ezt akkor nem tudtam, megkérdeztem akkor mást válaszolt.
Sok ilyen hallottam már hogy valaki szétmegy a párjával sok év után és a következő barátnőjét eljegyzi.
Ez miért van?
Szeretjük egymást, de valahol mégis olyan érzésem van mintha pótlék lennék…:(
Pár napja is mutatott valamit a telefonján, és véletlen a keresőbe észrevettem hogy ott az exe. Tehát még nézegeti…
Sok mindentől függ. Szeret, veled akarja leélni az életét, de lehet más oka is.
Exem 3 hónap után megkért, utóbb kiderült hogy neki nyilván nem volt komoly a szándéka, minden további csaját megkérte ugyanúgy ilyen pár hónap után, aztán azóta se ment hozzá a kutya se😂, lassan 40 éves. elég hamar kibukik az igazi irányításmániás, erőszakos énje, ha már biztonságban érzi magát. Én is emiatt dobtam anno. Ő azért kérte meg a csajait, mert azt gondolta ez biztosíték arra, hogy ne hagyják el, mert a vőlegény az egy tekintélyesebb pozíció a szemében, ha csak pár akkor nem annyira.
A férjem fél év után kért meg. Azért mert már akkor is tudtuk, hogy összetartozunk, szeretjük egymást, és együtt akarjuk leélni az életünket:). 1 évre rá házasodtunk. Azóta is együtt, lassan 15 éve:)
nov. 3. 21:21
22/30 anonim válasza:
21.* Ja és még annyit, hogy az ex jelenléte a telefonján esélyesen azt jelenti, hogy nincs túl rajta. Manapság már gyorsabban cserélnek az emberek telefont. Ha most rajta van, az azt is jelentheti, hogy figyelmet fordít arra, hogy kéznél legyen minden telefonján. Akit már nem szeret annak senki sem törődik így a fotóival.
nov. 3. 21:27
23/30 A kérdező kommentje:
De az összes exe rajta van 10 evig visszamenőleg rajta vannak képek a telefonján…
Az a baj nem tudom hogy mondjam szépen hogy szedje már le…
Nem akarok vitát belőle, de zavar…
Elvileg őt nem érdekli hogy a telefonjan rajta van…
De már párszor utalgattam rá …
nov. 4. 09:31
24/30 anonim válasza:
Jo kapcsolat lehet ha nem tudsz vele megbeszelni semmit anelkul hogy vita lenne belole
nov. 4. 10:39
25/30 anonim válasza:
Bocsi, de tuti pótlék vagy, ha ezt érzed akkor meg egészen biztosan.
Sajnálom...
nov. 4. 14:43
26/30 anonim válasza:
Szerintem az adott ember elképzelt egy életet az aktuális párjával, és ebbe a képbe szeretett bele. Valamiért nem jött össze azzal, akivel eltervezte, de az elképzelt életet továbbra is akarja, így megszerzi mással. Egyik barátnőm 4 év után szakított, a srác meg akarta éppen kérni. Úgyhogy gyorsan összeszedett valakit. Azért még két hónappal azután hogy új barátnője lett, könyörgött egyet a barátnőmnek, hogy vegye vissza, aki nemet mondott, emiatt inkább megkérte az új lányt és azóta gyerekük is van.
nov. 11. 09:50
27/30 A kérdező kommentje:
Valamiért en is ezt erzem hogy az elottem levot akarja potolni
Nagyon idegesit hogy a telefonjarol nem torli le a kozos kepeiket…
Igaz mondjuk az osszes exe rajta van..
nov. 13. 15:41
28/30 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mi közöd van a telefonjához? Ő mutatta meg neked ezeket a képeket?
tegnapelőtt 21:32
29/30 anonim válasza:
Ha azt érzed, hogy pótlék vagy, akkor az is vagy. Létezésünk legnagyobb hibája, hogy elnyomjuk a belsőhangunkat ami sosem csal és mindig az igazat súgja. Hallgass rá és legyél nagyon szemfüles, mert itt a hapsinak nincsenek komoly szándékai, vagy leakarja tudni a kötelező kört-feleség, család, stb, vagy bizonyítani akar magának, vagy az exének, vagy egyszerűen azt se tudja merre van arccal, egyik se jobb a másiknál. Aki egy hosszú kapcsolat után egyből beleugrik egy új kapcsolatba az még az előzőt meg se gyászolta és a gyászról most épp te tereled el a figyelmét.
tegnap 08:43
30/30 anonim válasza:
Amúgy meg nagyon gáz, hogy megtartja az exes képeket. Sosem értettem ezt, miért akarsz emlékezni olyanokra, akikkel okkal szétmentetek és azóta van új párod? Még ha nem is volt rossz kapcsolat, akkor is mit tudom én ha nagyon ragaszkodsz hozzá tarts meg párat, amin nem csókolóztok meg nem félmeztelen a másik és rejtsd el valami mappába a gépen amit sosem talál meg a szerelmed, de a telefonodon?! Komolyan? Az ÖSSZES exedről tárolod a képeket? Meg ez, hogy nem érdekli a telefonja... Na hát ez úgy működik normáliséknál, hogy mondja a párod, hogy láttam a képeket, biztos kellenek neked? Ja, teljesen elfelejtettem, persze, hogy nem kell, már túl vagyok rajtuk, kitörlöm. Ami még ennél is aljább, amikor a közösségi medián vannak képek és nem is egy 10 évvel ezelőtti poszt, hanem a kiemelt képek között, amit az összejövésetek előtt két hónappal posztolt ki. Mint az exem. Ő sem akarta leszedni vagy elrejteni. Ki is derült, hogy csal vele :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!