Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mitől függ mikor jegyez el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ mikor jegyez el egy férfi egy nőt?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a párommal és eljegyzett, ami nekem furcsa.

Előttem volt egy 2 éves kapcsolata.

Utólag jöttem rá hogy velem amikor összejött előttem egy hónappal mentek szét (ami elég friss szerintem)

Ezt akkor nem tudtam, megkérdeztem akkor mást válaszolt.

Sok ilyen hallottam már hogy valaki szétmegy a párjával sok év után és a következő barátnőjét eljegyzi.

Ez miért van?

Szeretjük egymást, de valahol mégis olyan érzésem van mintha pótlék lennék…:(

Pár napja is mutatott valamit a telefonján, és véletlen a keresőbe észrevettem hogy ott az exe. Tehát még nézegeti…

nov. 2. 09:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az exét eljegyezték vagy bolodog kapcsolata van? Es akkor ez lenne a " bosszu" hogy hirtelen ő is "begyorsít" mással?
nov. 2. 12:30
 12/27 A kérdező kommentje:

Az exének nincs senkije, szoval kétlem

Bosszúra nem gondolok

Egyébként megkérdeztem őt is

Az volt a válasz hogy “ezt érzi hogy most kell”

De mégis az exét nézgetek a közösségi médiába

És nem törli ki a galériából a közös képeiket…

nov. 2. 13:17
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Hat, lehet hogy feltekennye akarja tenni az exet.

Ha ennyire nezegeti es nem menti le valahova a kepeket a telojarol emlekbe egy mappaba, hogy ne lassa minden nap, az azt jelenti, hogy nincs tul rajta, sajnalom.

Mik az erzeseid? Tenyleg veled akarja leelni az eletet ? Minden nap bizonyitja ezt tettekkel?

nov. 2. 15:58
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem igen, de mar annyiszor megcsaltak átvertek, hogy nehezen bízok meg a férfiakban. És emiatt sokszor féltékeny vagyok.

Pedig én nem ilyen voltam fiatalon, sose voltam féltékeny.

Vannak normális férfiak is igen.

Csak ebben a világban már nehéz bárkiben megbízni..

nov. 2. 18:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

De annak is oka volt, hogy ennyiszer megtortent. Valoszinuleg az is kozrejatszik, hogy rossz a kotodesu mintad, emiatt sorozatosan valasztasz nem megfelelo part.

Marpedig nem alaptalan a feltekenyseg, ha rendszeresen az exet nezegeti. Ez azelott nem vetodott fel benned, mielott megkerte a kezed? Nem azert mondtal igenf, hogy vegre ugy erezd, revbe ertel es egyfajta biztositekkent tekintesz az eljegyzesre, hogy innentol biztos stabil es orok lesz a kapcsolat? Hany evesek vagytok?

nov. 2. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem túlgondolod. Eljegyzett, el akar venni ennyi

Nekem is benne vannak az exek a galériámban, nem törlök semmit sosem. Nem jelenti azt hogy kibékülnék bármelyikkel is

Élvezd az életet, ne agyalj!!!!

Mi nők ilyenek vagyunk, feleslegesen

nov. 3. 08:57
 17/27 A kérdező kommentje:

Én 28, ő 34

Lehet én agyalom túl nem tudom

De volt már egy veszekedésünk egy másik nő miatt, akivel a hátam mögött beszélgetett

Azóta nem vettem észre semmit, de rossz megérzésem van :(

Tudom hogy volt amelyik exét megcsalta elmondta hogy fiatalon miket csinált és hogy bánja meg az élettel duplán visszakapta

nov. 3. 12:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi benned a kétely és a bizonytalanság,akkor miért mondtál igent?
nov. 3. 14:43
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Kell a gyuru posztolni, hogy menyasszony. Mikozben a pasi egyertelmuen fuzogetett egy masik not a hatterben.
nov. 3. 17:43
 20/27 A kérdező kommentje:

Néha már nem tudom hogy én vagyok túlságosan paranoiás, vagy a rossz megérzésemnek van valami oka is…

Az a baj a sok csalódás után már nyitva tartom a szemem…

Lehet már túlságosan is féltékeny vagyok :/

Próbálom nem túlzásba vinni, sokszor csak magamba zsörtölődök, nem akarom őt idegesíteni

Nem tudom hogy tudnám magam nyugtatni és nem ilyeneken agyalni

Nincs kiposztolva a gyűrű sehova.

nov. 3. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!