Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban eljegyzés. Megszólnád?
Adott egy pár, húszon felüliek. Egyetemisták. több mint 3 éve együtt. Jelenleg nem laknak egy városban (egyetem miatt) de 2 évig mindennapos volt a találkozás, most is sok időt töltenek együtt. A kapcsolatuk kiegyensúlyozott, együtt tervezik a jövőt, imádják egymást, amolyan minta pár. Sokan "irigykednek" rájuk, hogy ilyen fiatalon, ennyi mindent kibírtak, ennyire összetartanak.
Annak ellenére hogy távkapcsolatban élnek szeretnének eljegyzést. Ez mennyire fura? El lehet ítélni ezért?
másfél év múlva tudnak összeköltözni...:-S
vélemények?
nem is azért kérdeztem, ilyen szinten nem érdekelnek mások:)
csak kíváncsi voltam Ti is "megszólnátok-e" mert kaptam már hideget, de meleget még senkitől nagyon...
nem mintha befolyásolná ez a döntésemet, csak kicsit gondolkodtam, hogy vajon más mit gondol...
Nem nagyon képzelem el, csak hogy ne legyen majd "csalódás" (természetesen sosem lehet az, de nincsenek nagy álmaim ezzel kapcsolatban).
Csupán annyit kértem a páromtól, hogy MEGLEPETÉS legyen ne sejtsem, hogy hol, mikor szeretne eljegyezni.
A kettesben való eljegyzést meg majd megünnepeljük a szűk családdal is (szülők testvérek).
Neked van már jelölted ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!