Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondolsz erről? Mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itsdorohoney kérdése:

Mit gondolsz erről? Mai szemmel tiniként bemernéd vállalni?

Figyelt kérdés
Párommal már több mint 2 éve vagyunk együtt. Én 18 vagyok ő 19. Az elmúlt időben sokat beszélgettünk a lánykérésről. A kapcsolatunkban minden rendben, mindig mindent megoldottunk együtt, és úgy érezzük, hogy mind a ketten megfelelőek vagyunk egymás számára. Van egy sanda gyanúm, hogy születésnapom alkalmából vagy a közeljövőben megfogja kérni a kezem. Többször mondtam neki, hogy fiatal vagyok, de legbelül meg úgy érzem, hogy én erre készen állnék és olyan jó volna. Te mit csinálnál a helyemben?

2024. júl. 30. 20:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

Én is voltam 2 éves kapcsolatban ennyi idősen és azt hittem, hogy mi aztán igazán tökéletes pár vagyunk.

Hát most 30 éves fejjel hálát adok, hogy nem hülyítettük egymást az eljegyzéssel, mert egyáltalán nem volt érett, felnőtt kapcsolat, amit 18 évesen annak éreztem.

2024. aug. 1. 16:47
 22/23 anonim ***** válasza:
75%

18-19 évesek vagytok, FOGALMATOK nincs az életről, sem arról ,hogy milyen amikor beüt a szr.

"mindent megoldottunk" - mit pontosan? Mert olyan alapvető dolgokat nem tudtok, milyen együtt élni.

Ha az akkori pasim 18 éves koromban megkérte volna a kezem, szerintem kinevetem.

Könyörgök, bőven ráértek 24-25 éves korotokban - addigra lehet, együtt sem lesztek már.

2024. aug. 1. 20:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem állsz készen, még valószínűleg a munkaerőpiacot sem ismered. Ne hagyd, hogy egy kiszolgáltatott életet élj, ahol otthon a helyed. Ha meg még egyetemre fogsz menni, bőven változni fog a világnézeted, lehet már nem is lesztek együtt pár év múlva.

Tőlem aztán házasodj, max elválsz pár év múlva, de ne szülj gyereket munkatapasztalat és szaktudás nélkül, mert ki leszel szolgáltatva egy férfinek aki bármikor otthagyhat egy fiatalabbért.

2024. aug. 9. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!