Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondolsz erről? Mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itsdorohoney kérdése:

Mit gondolsz erről? Mai szemmel tiniként bemernéd vállalni?

Figyelt kérdés
Párommal már több mint 2 éve vagyunk együtt. Én 18 vagyok ő 19. Az elmúlt időben sokat beszélgettünk a lánykérésről. A kapcsolatunkban minden rendben, mindig mindent megoldottunk együtt, és úgy érezzük, hogy mind a ketten megfelelőek vagyunk egymás számára. Van egy sanda gyanúm, hogy születésnapom alkalmából vagy a közeljövőben megfogja kérni a kezem. Többször mondtam neki, hogy fiatal vagyok, de legbelül meg úgy érzem, hogy én erre készen állnék és olyan jó volna. Te mit csinálnál a helyemben?

2024. júl. 30. 20:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Egy eljegyzéssel nem kötöd magad hozzá, bármikor elválhat útjaitok.

Ahogy írod fiatal vagy még de egy eljegyzés hosszú évekig elhúzodhat mire házasság lesz belőle.

Addig komolyodsz te is.

2024. júl. 30. 20:47
 2/23 anonim ***** válasza:
8%
Össze kell bútorozni. Ház kocsi 3 gyerek. Ha meg utólag balul sül el akkor még mindig leléphetsz.
2024. júl. 30. 20:53
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem, nem és nem. Élj még!
2024. júl. 30. 20:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nagyon ritka, hogy egy tini pár sokáig együtt legyen.

Mindegyik hű de érettnek gondolja magát, közben meg nem.

Sokkal több probléma is van egy felnőtt kapcsolatban mint egy tinikoriban.

Ha esetleg még is megkérné a kezed, az is max egy jelképes gesztus, nem kell összeházasodni azonnal.

2024. júl. 30. 20:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarjátok legyetek jegyesek, de ne házasodjatok csak évek múlva!!!! Higyjétek el, ne siessétek el. Én majdnem 10 éve vagyok kapcsolatban, megéltünk pár pillanatot, amikor majdnem rámentünk. És ezek nem 2 év után jöttek, de nem is 3! Higyjétek el, sokkal jobb várni, mint elhamarkodottan beleugrani. Nem maradtok le semmiről.
2024. júl. 30. 20:59
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Ha komolyan gondoljátok, akkor önszorgalomból felkészítő vagy tanácsadás, hogy értsétek is, hogy ez miről szól és ne csak az legyen az apropó, hogy úgy érzem. Az érzések jönnek-mennek, felelősséget nem vállalnak, el nem kötelezôdnek, nem fizetik a számlát, viszik le a szemetet, keresik meg a napi betevőt vagy főzik neked a citromos teát, ha beteg vagy. Nem érdemes pusztán rájuk alapozni. Ha tudjátok es értitek is, akkor majd mindent megoldatok együtt, ami jön.
2024. júl. 30. 21:01
 7/23 anonim ***** válasza:
63%
Nem mennék bele az eljegyzésbe főleg nem házasságba. Nem éltétek ki magatokat és nem pont szexre értem más személyekkel hanem maga a tapasztalatokra, negatívakra is, hogy fejlődjetek. Úgyis szét fogtok menni. Lehet 1, lehet 10 év múlva, de borítékolható a dolog. Vagy ha mégse akkor csalni fogja minimum az egyik a másikat.
2024. júl. 30. 21:02
 8/23 anonim ***** válasza:
35%

az eljegyzést be

de a többit majd akkor ha legalább 1 éve együtt lakunk és van munkánk !

2024. júl. 30. 21:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy eljegyzésben nincs semmi kb. Azt még talán. De esküvővel várnék még évekig. - akkor viszont eljegyzés is minek még.

Engem volt, aki 2 év után ( 21 éves voltam), eljegyzett. Aztán fél év után szét is mentünk, mert az összeköltözésnél kiderült hogy nem fog menni ez köztünk.

Férjem 5 év után jegyzett el (ebből 4 és felet együtt is életünk). Már régóta együtt vagyunk. Nekem ez ideális is volt. Kell az együttélés házasság előtt. Évekig.

2024. júl. 30. 21:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Éljetek még.Ráértek még erre 25 körül.
2024. júl. 30. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!