Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérni a kezét a legjobb barátnője esküvőjén? Jó ötlet lenne?
Sziasztok, szép estét!
Barátnőmmel 3 éve vagyunk egy pár, 2 éve élünk együtt.
Már jó pár hónapja megvettem a gyűrűt, amiről tudtam, hogy álmai darabja. Nem egy sima itthoni vacsin szeretném feltenni a kérdést, főleg, hogy ő célzott rá, szeretné romantikusan, DE annak is örülne, ha a legközelebbi szerettei is a részesei lennének... Beszéltünk már eljegyzésről, esküvőről, de szerintem egyáltalán nem tudja, hogy ez már ennyire közel van (konkrétan a gyűrűért titokban utaztam el, itthoni hálózatról az ékszermárka nevét sem írtam le, nehogy olyan hirdetéseket dobáljon neki bármelyik oldal).
Két ötletem is lenne, kérlek, írjátok meg, szerintetek melyik a jobb.
Az első, az az, hogy 2 hét múlva, a legjobb barátnője esküvőjén kérném meg a kezét, ebbe a házasulandókat is beavatnám, a menyasszonyt már meg is kérdeztem. Azért, mert lesz csokordobás, és akkor a menyasszony nem eldobná a csokrot, hanem neki a kezébe adná, ezután elindulna a közös dalunk, én pedig megkérném a kezét. A legjobb barátnője azt mondta, hogy benne van.
(A szülei és nagyszülei is megvannak hívva az esküvőre, plusz a baráti társaságunk is.)
A másik, ennél egyszerűbb.
Van egy nyaralónk a Balatonnál, szoktunk járni vitorlázni.
Kihajóznánk kettesben, ott kérném meg a kezét, csak mi lennénk, viszont a nyaralóban közben megérkeznének a legjobb barátaink, családtagjaink és ott várnának minket. Utána lenne sütögetés, iszogatás, kisebb összejövetel.
Nagyon nagyon rossz ötlet más esküvőjén megkérni a kezét. Az esküvő a párról szól és nem rólatok.
A nyílt víz közepén akarod megkérni? Hogy ne merjen nemet mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!