Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérni a kezét a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérni a kezét a legjobb barátnője esküvőjén? Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Barátnőmmel 3 éve vagyunk egy pár, 2 éve élünk együtt.

Már jó pár hónapja megvettem a gyűrűt, amiről tudtam, hogy álmai darabja. Nem egy sima itthoni vacsin szeretném feltenni a kérdést, főleg, hogy ő célzott rá, szeretné romantikusan, DE annak is örülne, ha a legközelebbi szerettei is a részesei lennének... Beszéltünk már eljegyzésről, esküvőről, de szerintem egyáltalán nem tudja, hogy ez már ennyire közel van (konkrétan a gyűrűért titokban utaztam el, itthoni hálózatról az ékszermárka nevét sem írtam le, nehogy olyan hirdetéseket dobáljon neki bármelyik oldal).

Két ötletem is lenne, kérlek, írjátok meg, szerintetek melyik a jobb.

Az első, az az, hogy 2 hét múlva, a legjobb barátnője esküvőjén kérném meg a kezét, ebbe a házasulandókat is beavatnám, a menyasszonyt már meg is kérdeztem. Azért, mert lesz csokordobás, és akkor a menyasszony nem eldobná a csokrot, hanem neki a kezébe adná, ezután elindulna a közös dalunk, én pedig megkérném a kezét. A legjobb barátnője azt mondta, hogy benne van.

(A szülei és nagyszülei is megvannak hívva az esküvőre, plusz a baráti társaságunk is.)

A másik, ennél egyszerűbb.

Van egy nyaralónk a Balatonnál, szoktunk járni vitorlázni.

Kihajóznánk kettesben, ott kérném meg a kezét, csak mi lennénk, viszont a nyaralóban közben megérkeznének a legjobb barátaink, családtagjaink és ott várnának minket. Utána lenne sütögetés, iszogatás, kisebb összejövetel.

júl. 21. 23:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is hülye ötletnek tartottam összekötni a lánykérést valamilyen alkalommal, pl. karácsonnyal. A barátnőd esküvőjén ezt megejteni baromság és én abszolut illetlennek gondolom. A második verzióra szavazok!
júl. 21. 23:27
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp a második lehetőség. Esküvőn nem illik megkérni senki kezét, az az ifjú pár napja. Lehet, hogy a menyasszonyt nem zavarná, de nem hiszem, hogy a násznép jó véleménnyel lenne a dologról, arról nem is beszélve, hogy én például nagyon kellemetlenül élném meg, ha valaki másnak az esküvőjén kérnék meg a kezem.
júl. 21. 23:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se esküvő, tiszteletlenség.
júl. 21. 23:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon rossz ötlet más esküvőjén megkérni a kezét. Az esküvő a párról szól és nem rólatok.

A nyílt víz közepén akarod megkérni? Hogy ne merjen nemet mondani :D

júl. 21. 23:56
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne ellopni a showt, szerintem ez rossz 5let, tiszteletlenség.
júl. 22. 00:21
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
2.
júl. 22. 00:48
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Irdatlan nagy bunkóság más esküvőjén megkérni a csajod kezèt. Az az ő napjuk. Még ha bele is ment a lány , valószínű csak nem akart megbántani. Ne legyél tapló,!
júl. 22. 01:18
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Második verzió. Elvennéd a figyelmet róluk a nagy napon és a násznép sem lenne jó véleménnyel rólad. Nem szabad. Gondolom te sem örülnél, ha a ti nagy napotok nem rólatok szólna. Ezt tartsd tiszteletben. A második verzió teljesen rendben van.
júl. 22. 03:39
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem első körben nem tűnt rossz ötletnek…de igazat adok az ellenzők táborának is.
júl. 22. 04:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Más esküvőjét bármi ilyesmivel megzavarni a legnagyobb tiszteletlenség.
júl. 22. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!