Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma vagyunk 5 éve együtt eljegyzett 1 éve és ma annyit nem mondott hogy boldog év fordulót én nem akartam semmi ajándékot csak annyit hogy mondjon nekem valami kedvesét de semmit nem mondott...szerintetek ez miért van?? Elfelejtette volna...?
Minden ember megérdemli hogy szeressék és jól szeressék.
Az exemet is azért hagytam el mert rideg volt.
Nem hiányoztam neki, ritkán akart találkozni és soha nem hozott egy szelet csokit sem.
Végül találtam olyat aki szeret.
17
Akkor ez a probléma.
A pénz meg nem ok. Lehet vinni egy száll virágot és főzni egy finom vacsit.
5 éve vagy vele , de nem derült ki eddig, hogy leszarja az évfordulót, vagy csak most?
Akinek fontos vagy, az nem felejti el, csak szólok.
Mi még sosem felejtettük el,( hónapfordulókat, évfordulókat kapcsolati, házassági, névnapok, szülinapok) pedig 14 éve vagyunk együtt.
Nő vagyok, de fogalmam sincsen, melyik napon jegyzett el, mert a dátumokat, hacsak nem írom fel gondosan, úgy elfelejtem, mint a franc :D
Ez van. Szóval én pl. nem várom el, hogy évfordulóra bulit csapjunk, stb. mert örülök, ha eszembe jut az évfordulónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!