Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma vagyunk 5 éve együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma vagyunk 5 éve együtt eljegyzett 1 éve és ma annyit nem mondott hogy boldog év fordulót én nem akartam semmi ajándékot csak annyit hogy mondjon nekem valami kedvesét de semmit nem mondott...szerintetek ez miért van?? Elfelejtette volna...?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 15. 19:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
28%
10-es vagyok *ma 5 éve, hogy együtt vagyunk, és már egy éve jegyesek vagyunk. ...
2024. ápr. 15. 20:30
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Én nem mondanék neki semmit se. Ez a kapcsolat nem jó. Nem beszélgetnek úgy ahogyan kéne. A párját nem kérdezi mi van, miért olyan sehogyan se reagált inkább itt érdeklődik mintha mi ismernénk őt. Ha valaki nem mer beszélni az érzéseiről a saját párjával akkor az milyen kapcsolatban lehet, de most komolyan. 5 éve vannak együtt és nem tartanak sehová se igazság szerint hiába lesz házasság, család évek múlva.
2024. ápr. 15. 20:35
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Remek kapcsolat lehet, ahol idegeneket kérdezel miért nem emlékezett a párod. Kezdjetek el végre kommunikálni, másképp szakítás lesz a vége!
2024. ápr. 15. 20:46
 14/31 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező párja tavaly ezen a napon kérte meg a kezét. Tehát egyrészt tudja (ha akarja tudni), másrészt dupla nap. Ennek fényében már nem annyira hízelgő a helyzet.

2024. ápr. 15. 21:32
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Szervezitek az esküvőt? Tekintve hogy egy éve már jegyesek vagytok. VOlt róla szó? Nem elképzelhetetlen, hogy ezzel letudta dolgot és házasság soha nem lesz.
2024. ápr. 15. 21:34
 16/31 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele,sok problémára hagyatkozva lezárt a témát hozzá tette hogy nem az ő hibája és én vagyok a sz*r hogy mertem szólni hanyadika van. Anyagi gondjaink vannak. Gondolom ez miatt felejtette el..én szeretek emlékezni a szép időkre..megünnepelni stb. Sok féle ember van. Nekem ez fáj elkeseredésemben írtam ki mivel nincs olyan ember akivel tudnék erről beszélni. Ráadásul nem rég műtöttek ágyhoz vagyok kötve teljesen elveszettnek érzem magam.
2024. ápr. 15. 21:43
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen szervezzük az esküvőt de úgy érzem hogy csak azért vesz el mert nincs más. Ha jönne egy másik nő és lenne rá alkalma el hagyna. De sajnos függők tőle. Nem tudok jelenleg mit tenni. Én szeretem őt de sokszor úgy érzem nem ő a megfelelő
2024. ápr. 15. 21:45
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

#8-as vagyok.

#9-es, ehhez sem kell külön alkalom. Nekem minden nap mondja a párom, mennyire szeret, jó, hogy vagyok neki stb.

Persze nyilván nem vagyunk egyformák, de az már rég rossz, ha csak "ünnepnapokra" korlátozódnak az ilyen dolgok.

2024. ápr. 15. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

" nem az ő hibája és én vagyok a sz*r ... Anyagi gondjaink vannak... nincs olyan ember akivel tudnék erről beszélni ... Ha jönne egy másik nő és lenne rá alkalma el hagyna ... sajnos függők tőle ... sokszor úgy érzem nem ő a megfelelő"

Jól érzed. Ha függsz tőle, nem tudsz vele beszélni és nem vagy boldog vele, kár folytatni. Ennek így semmi értelme.

Együtt éltek? Anyagilag függsz tőle? Hogyan lehet hamar rendezni a dolgot?

2024. ápr. 15. 22:36
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást, aztán lépj le, amilyen gyorsan csak tudsz. Kár tovább szenevedni, és azt hallgatni, hogy te vagy a rossz/a hibás (finoman szólva).
2024. ápr. 15. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!