Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti támogatások hiánya?
37 és 38 éves pár vagyunk. Mindketten váltunk (a menyasszonyom 3, én 2 éve).
Előre leszögezem, hogy nem érdekel mások véleménye, mégis...ez olyan, mint a valóvilág: senki sem nézi, mégis valamiért éveken át ment. Vagy mint a lájkok. Senkit sem érdekel, de azért szarul esik, ha valaki fontos ember nem lájkol be egy képet.
Szóval alapvetően nem kifelé élünk, de nekem pokoli szarul esik, hogy egyetlen barátom sem támogat és örül velem annak okán, hogy fél év után eljegyeztem a barátnőmet. Az ő baráti köre viszont osztatlanul örül nekünk, kérdezget, érdeklődik, támogat. Engem meg fejcsóválások, aggodalmaskodások kísérnek hetek óta, bárkivel beszélek.
Nem azt akarom, hogy mindenki vakon támogasson a döntésemben, de szerintem az nem barátság, ahol erőszakosan 10. alkalommal is csak a fejvakarás megy és a kétkedés, hogy "biztos meggondoltad?". Nem vágyom elvakult támogatásra, de ha látják rajtam, hogy boldog vagyok, akkor nem értem miért nem tudnak támogatni.
És őszintén marha gáz, mert az első házasságom rossz érzései miatt az esküvőnkre szívem szerint csak olyan embereket hívnék, akik velünk együtt örülnek és ez alapján nem tudom jó szívvel meghívni a barátaimat. Mellette meg tartom a hátam a menyasszony és a barátaim között, nem árulom el neki az aggodalmaskodásokat, mert összetörném a szívét, hogy az én oldalamról szinte nincs egy őszinte, kétely mentes támogatás...
Ti voltatok már hasonló szituban? Hogy reagáltátok le?
Majd az idő igazol titeket, amúgy meg hadd aggódjanak ha ennyire sivár és unalmas a magánéletük ☺️
A férjemmel harmincasok vagyunk szintén, kicsivel kevesebb, mint 1 év “járás” már házasok voltunk. A babánk is esküvő után 2 hónappal már úton volt. Természetesen nagyon aggódott mindenki, alig volt ember aki őszintén, aggályok nélkül tudott nekünk örülni, dehát ez van. Felnőtt és tapasztalt emberek szerintem felismerik a megfelelő embert és felesleges húzni bármit is csak azért, hogy olyan ember elégedett legyen akivel havonta ha egyszer beszéltek.
Lehet hogy őn ilyen karakterek. Illetve én is nehezen tudok lelkesedni valaki X-edik házasságáért, a korábbiak nem jöttek be.
Amúgy a 37 kicsit idős hozzád, nem? Nekem ez jutna eszembe ha ennyit tudnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!