Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzett,de mégsem akar esküvőt?
31, hagyjad, MarokMarcsa persze, hogy nem sértődik meg:D
2024. jan. 16. 09:18
Mekkora f.asz... minek jegyzett el, ha nem akar esküvőt? Annak mi értelme? Itt is volt egy kérdés, hogy mennyi idő után lehet elkezdeni a szervezést vagy valami ilyesmi és egy idióta incel lecseszte szegény kérdezőt hogy fogja be és bízza rá a pasira hogy majd elveszi amikor akarja... miután megkérte a kezét!!!
Szerintem ez ilyen "lefoglallak ne pasizz be de soha nem leszel a feleségem, majd megtalálom az igazit amíg te háziasszonykodsz nekem" gyűrű volt, sajnálom, jön majd jobb :)
2024. jan. 16. 13:17
Amúgy ez a karácsonyi lánykérés is olyan benyomást kelt nálam, hogy nem vesz rendes ajándékot, le vagy tudva egy gyűrűvel, konkrétan az az ajándékod, hogy veled van.
2024. jan. 16. 13:21
Szerintem csak azért kérte meg a kezed,hogy hallgass.
2024. jan. 16. 13:24
Visszakerte a gyurut? Akkor hozzavagnam, hogy dugja fel maganak. Normaliseknal nem az a valasz, hogy MAJD.
Baratnomet oktoberben jegyeztek el, egy honapon belul mar megvolt az idopont. Nem tudom, ha eljegyzek valakit, azt jelenti felesegul akarom venni. Legalabbis nalam. De sokaknal tenyleg ez a “fogdbe” gyuru.
2024. jan. 16. 14:00
Az exem szava járása a "majd egyszer" volt. Ez azt jelentette, hogy soha, de nem akarok most vitázni róla. Esetedben ugyanezt gondolom. Felesleges várnod, hogy később beszéljetek róla. Egy szerű kérdéssel tedd tisztába, tényleg akar-e esküvőt vagy az elvárt lépést tette meg, de valójában téged eszében sincs elvenni. Ha a macera miatt nem akar, akkor egy hónap múlva, farmerban a városházán. Ha így sem, akkor nagyon remélem tudod, mit kell tenned.
2024. jan. 16. 21:21
Na, még most sem sikerült kommunikálni a férjeddel?
2024. jan. 17. 09:48
37. Vele biztos nem mert csak vőlegénye van.
2024. jan. 17. 09:51
Hozzá vágtam volna a gyűrűt és szakítottam volna vele a helyedben, dugja fel magának, ha így áll hozzá. Ez marhára nem vicc. Úgy tűnik nem tudja, hogy a lànykérést normál esetben esküvőszervezés és házasságkötés követi, nem arra való, hogy befogja a párja száját, vagy megnyugtassa stb, ami ezt a témát illeti.
2024. jan. 27. 23:49
Azért jegyzett el, hogy "befogd" a szádat néhány évre.
Nem fog elvenni, ehhez jobb, ha szoktatod magad.
2024. jan. 28. 23:27
Kapcsolódó kérdések: