Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértettem a jeleket, még nem akar megkérni/elvenni. Hogy tegyem túl magam rajta?
Szerintem még nem kész rá (a leírás alapján, habár ő ennek az ellenkezőjét állítja, ezt látom), úgyhogy el kell fogadnod, hogy ez még a jövő zenéje.
Ha érzed, hogy komolyan gondolja a lánykérést és az esküvőt, akkor nincs különösebb gond. Ezzel úgy érzem, kicsit hajszolod a barátodat, és lám, már dátuma is van a lánykérésnek. Ezt férfiként írom: Számomra rohadtul illúzióromboló lett volna, ha a feleségem tudja, hogy mikor fogom megkérni a kezét. Számomra pont az volt a lényeg, hogy ez meglepetés legyen.
Az #1-es jót ír egyébként. Nekem szimpatikus volt, hogy nem hajszol a feleségem, hogy kérjémámeg kérjémámeg. :D Sokkal természetesebben jött a döntés.
Kicsit lazábban, kevésbé görcsölve csináld ezt, mert meg fogod fojtani a barátodat a szereteteddel. Abból pedig minden lesz, csak boldog házasság nem.
Itt egyedül Te keltetted magadban a reményt a feleslegesen. Ezért nem a másik felet kellene hibásnak minősíteni, hanem Te gondoltad túl.
26 éves a srác, gondolom te fiatalabb vagy vele egyidős vagy, racionálisan teljesen felesleges 2 év után eljegyezni a másikat, főleg úgy, hogy anyagi lehetőségetek sem lenne egy szép, nagyszabású esküvőre és 2 év baromi kevés idő, jó esetben még tart a rózsaszín ködös időszak is.
Ezzel az eljegyzési frusztrációddal pedig tökéletes utat teremtesz azzal, hogy megfojtsd a másikat és a végén szakítson veled.
Ha ennyire rá vagy pörögve, annyit tudsz tenni, hogy már kezdj el most spórolni az esküvőre (főleg, hogy egy átlag esküvő is alsó hangon jelenleg 5 millió ft körül van)
Teljesen megértem a barátodat. Ha ezt mondogatja, akkor valóban veled tervez, viszont szeretné megadni a módját.
Én 20 év után jöttem össze a szerelmemmel, tervben is van az esküvő, de csak most sikerült elválnom, 8 hónapos terhesen (nem miatta hagytam ott az ext). Most gyorsan összeházasodhatnánk, szűk család, étterem, de őszintén szólva így nem akarom. Adjuk meg a modját, és várjunk 1-2-3 évet.
Ha ti is már együtt éltek, nem mindegy? Fiatalok vagytok még, gondolom a gyerek is ráér. A papír olyan sokat nem ad hozzá. Sőt! És tényleg ne erőltesd, mert nem csak az egész varázsát rontod el, de lehet egy idő után el is űzöd. Tudom, nekem is sokszor nehez megállni közel 40 éves fejjel, (még mindig ott van a tavasszal elkapott mennyasszonyi csokor az előszobában,) de muszáj. Nem szabad erőltetni.
99% nem fog megkérni, csak mondott valamit, hogy hagyd békén, aztán kétév múlva majd megint kitalál valamit.
Egyébként ő is hlye volt, meg te is.
Teljesen megértem a barátodat. Ha ezt mondogatja, akkor valóban veled tervez, viszont szeretné megadni a módját. - vagy csak mondogatja, hogy a nő ne hisztizze ki a dolgot.
Barátnőméknél 14 éve "vele tervez a pasi" 🤣, ő meg olyan hlye, hogy be is kajálja.
De nem vinnyog a kerdezo, konyorogom, a faszi kezdte el napi szinten mondogatni tobbszor, hogy "alig varom, hogy a felesegrm legyen, nem is ertem, hogy miert nem vagyunk meg hazasok". Amikor meg a no is megkerdezi erre, hogy " valoban, miert nem? ", akkor meg o van ezeet rafeszulve? :D
Egyebkent meg 26 eves, nem 18,hogy tul fiatal legyen hozza. Az meg csak kifogas, hogy o meg akarja adni a modjat, ha 2 ev mulva hazasodna, akkor mar jovore meg kellene kernie a kerdezo kezet, hogy meg lehessen szervezni, nem fel evvel elotte.
De ez az adjuk meg a modjat is csak kifogas.
Köszönöm 9, végre valaki megértett :D A normális válaszokat is köszönöm akkor is ha esetleg ott is kicsit félreértettetek.
Mondjuk ez elég fura, hogy beteg dolognak tartja valaki azt, hogy esküvő helyszíneket néztem. Barátnőkkel szoktunk pl gyűrűket is mutatni egymásnak, hogy ilyen tetszene, ezt amúgy szingliként is simán. Most ennyi erővel egy 15 éves ne nézzen utána az egyetemeknek, mert még csak 3 év múlva kell jelentkeznie, vagy egy gólya ne keressen rá a leendő szakmájával milyen állásokat kaphat, hiszen még nincs róla papírja évekig. Meg ne is nézzen olyan ember eladó lakásokat, akinek nincs pénze, ne mérje fel a terepet, mert akkor egy beteg állat :D Nekem már 16 évesen voltak ötleteim, hogy fogják hívni a gyerekeimet, pedig nagyon nem akartam tinimami lenni :D Miért lenne beteg megnézni a neten a helyszínek árajánlatait, főleg úgy, hogy nem 10 év múlva, hanem 1-2 év múlva esedékes az esküvő? Igen az árak változhatnak de nem annyival, hogy fölösleges legyen ránézni. Nem elmentem a helyszínekre a tudta nélkül és nem foglaltam le időpontokat basszus :D
Az meg szerintem egyáltalán nem rossz dolog, ha van egy körülbelüli dátuma egy eljegyzésnek vagy egy esküvőnek, az én baráti körömben is ezt csinálják, pl megbeszélték, hogy ha befejezik mindketten az egyetemet, akkor összeházasodnak. Nem napra pontosan beszélték meg, csak kötötték valamihez. Sőt kimondottan kell is szerintem erről beszélni, mert jó tudni, ki mikor szeretné. Vagy a nőnek várnia kell bármennyit, akkor is ha 10 év múlva tervezi a párja? Igen a férfi kezdeményez de nem csak ő dönt. Ha a nő nem mondhatja hogy figyelj szerintem már aktuális lenne, az elég nagy baj.
Meg mint említettem, a párom mondogatta minden egyes nap ezeket. Korábban ilyenre nem volt példa az exeimmel. Ha azt mondja nekem hogy miért nem vagyunk még házasok, akkor hadd ne én legyek már a gonosz kisírós beteg pi.csa, amiért rá merek kérdezni, hogy na tényleg, miért nem, hiszen én már készen állok rá :D
Amúgy amióta megbeszéltük a dolgot nem is hoztam fel, úgyhogy ennyit arról, hogy kihisztizem. Szerencsére az én párom nem ijedt meg attól, hogy elé mertem állni és beszélgetni kellett az esküvőről, lánykérésről. Meglátjuk, mennyire kifogás, amit mondott, tudja, hogy kb mennyi idővel az esküvő előtt szükséges megkérnie, innentől kezdve én csak várok nyugodtan, hiszen megtettem mindent, amit tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!