Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzett,de mégsem akar esküvőt?
15, nem, nem beszéltem semmiféle jogi következményről. De ha szerinted igen, hát idézd. Vagy szerinted lépéseket tenni valami felé az mindenképpen jogi dolog?
Amúgy meg Kérdező, kérdezd már meg, hogy ha nem akarja, hogy a felesége legyél, miér tkérdezte meg, hogy "leszel a feleségem?":D
Nemtom ti hogy vagytok vele, de ha én mondom valkainek, hogy "nem iszunk meg egy kávét?" akkor általában utána úgy viselkedem, mint aki kávét akar inni. hasonlóképpen ha azt kérdezme, hogy "eljössz velem Alestorm koncertre?" akkor ha abba a megkérdezett beleegyezik, jellemzően Alestorm koncertre megyek.
Szóval ennek tükrében az, hogy megkérdezi, hogy "hozzám jössz feleségül?" és utána azt mondja, hogy nem akar esküvőt... hááááááát:D
Atyaég.
Az volt a 11-es hozzászólás, hogy minek teszi meg az első lépést.
Azért, mert annak még nincs jogi következménye. Annak, ha elveszi, már van.
Nem, nem buta az a férfi, aki megteszi ezt az első lépést. Mert ez a lépés csak formális és ezt ő is tudja.
Visszakéri a gyűrűt?
baz.meg.... szánalmas ez tőle.
Szerintem túlságos elkapkodta a döntést...
Nincs rá felkészülve, hogy felelősséget vállaljon, és hogy házasok legyetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!