Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Másfél év jegyesség sok idő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél év jegyesség sok idő?

Figyelt kérdés
Ha most eljegyzem barátnőmet akkor kb másfél éven belül tudnánk összeházasodni. Várjak még az eljegyzéssel? Vagy már jöhet? Tuti, hogy 2025 júniusban egybe szeretnénk kelni.
2023. dec. 10. 20:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
En masfel evig jartam jegyben, decemberben kerte meg a kezem. Nem gondoltam, hogy egy eskuvo szervezesere fel ev nekem elegendo ido lenne, plane akkor volt a covid orulet vege, tartottunk attol, hogy mar nem lesz hely, szolgaltato eleg stb. No meg a penz is kozbeszolt, ezert masfel ev mulva volt az eskuvo.
2023. dec. 11. 10:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi is másfél évig jártunk jegyben az esküvő előtt. Nekem OK volt.
2023. dec. 11. 15:26
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem 1, még 2 év jegyesség is belefér. Nekünk konkrétan 17 hónap volt. Júliusban kért meg a férjem,és Mindenképp decemberi esküvőt akartunk, de a lánykérés utáni december az még nem volt alkalmas idő a házasságkötésre nekünk, így a következő decemberben házasodtunk végül össze.

Egyik barátnőm 4 a másik 7 évig járt jegyben. Na ennek viszont nem sok értelme van. Komolytalan. Már mindkettő másik pasival van, házasok is.

2023. dec. 12. 00:18
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem azt mondanám, hogy sok. De ha ennyire tudjátok, hogy 2025-ben lesz esküvő, akkor minek még?
2023. dec. 12. 12:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a barátom vagy mert mi is ezt a dátumot beszéltük meg :D Úgyhogy én azt mondom gyere kérj meg nem sok :D De ha nem vagy a barátom akkor sem sok szerintem, hiszen van egy konkrét tervetek, nem csak eljegyzed aztán nem beszéltek a témáról évekig.
2023. dec. 12. 18:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy utolsó. De valószínűleg ez csak a véletlen

Barátnőm nem használja ezt az oldalt.

Sok boldogságot! ❤️

2023. dec. 12. 21:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha így jön ki a lépés,akkor szerintem nem sok.Egy pl. januári lánykérésnél simán lehet, hogy már nincs idő/lehetőség összehozni nyárra az esküvőt lakodalommal, főleg,ha az ember valami népszerűbb helyet választana.

Ha viszont az a gond,hogy nincs pénz és vagy biztos házasodási szándék,akkor én nem erőltetném még.

Sajnálom tényleg,de nem tudok komolyan venni egy 3-4 és mégtöbb éve jegyes párt.

2023. dec. 28. 11:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Nincs 3-4 évről szó. Addigra már gyerekeket szeretnénk.

Még nem léptem meg a nagy pillanatot, de közeledik. ☺️

2023. dec. 28. 11:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok
2023. dec. 28. 14:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok amúgy hogy ennyire biztos a baba? :)
2023. dec. 28. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!