Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év jegyesség sok idő?
Szerintem 1, még 2 év jegyesség is belefér. Nekünk konkrétan 17 hónap volt. Júliusban kért meg a férjem,és Mindenképp decemberi esküvőt akartunk, de a lánykérés utáni december az még nem volt alkalmas idő a házasságkötésre nekünk, így a következő decemberben házasodtunk végül össze.
Egyik barátnőm 4 a másik 7 évig járt jegyben. Na ennek viszont nem sok értelme van. Komolytalan. Már mindkettő másik pasival van, házasok is.
Aranyos vagy utolsó. De valószínűleg ez csak a véletlen
Barátnőm nem használja ezt az oldalt.
Sok boldogságot! ❤️
Ha így jön ki a lépés,akkor szerintem nem sok.Egy pl. januári lánykérésnél simán lehet, hogy már nincs idő/lehetőség összehozni nyárra az esküvőt lakodalommal, főleg,ha az ember valami népszerűbb helyet választana.
Ha viszont az a gond,hogy nincs pénz és vagy biztos házasodási szándék,akkor én nem erőltetném még.
Sajnálom tényleg,de nem tudok komolyan venni egy 3-4 és mégtöbb éve jegyes párt.
Nincs 3-4 évről szó. Addigra már gyerekeket szeretnénk.
Még nem léptem meg a nagy pillanatot, de közeledik. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!