Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés köves gyűrű nélkül?
Van ahol van hagyománya, különösen ázsiai országokban.
Nálunk az amerikanizáció miatt a gyémántos a hagyomány 40 éve. Előtte nálunk is a jegygyűrű volt csak.
Ismerek olyan párt akik ezt használták, azért mert a nő nagyon féltékeny, és így látszott a párján is, hogy foglalt
Nekem az álmom hogy ugyanaz a gyűrű legyen az eljegyzési meg az esküvői. Sajnálnám ha a fiókban kellene később porosodnia a köves lánykérős gyűrűnek.
De én azt tanácsolom hogy ne az itteni válaszokra alapozd hogy mit teszel, a te párodat te ismered. :)
Nem szeretem különösebben az ékszereket, számomra a gondolat hogy KÉT különböző ékszert is hordjak, egyenlő a kínzással. Egy db gyűrűt elviselek magamon, de ennyi.
Azt hittem szabad személyes véleményt írni, sajnálom ha mások élete rosszabb lett az én ékszerhordási szokásaitól..... (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!