Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérés köves gyűrű nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés köves gyűrű nélkül?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol arról, ha csak karikagyűrűk vannak jegyesség alatt már, csak bal kézen és esküvő után átkerülnek jobb kézre? Ilyenkor mi a jobb? Együtt kiválasztani a karikagyűrűket, vagy nagyobb meglepetés faktor van a lánykéréskor, ha már a gyűrűkkel a kezemben teszem fel a nagy kérdést?

2022. ápr. 6. 09:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy egyik kézen a kövest, másikon a karikagyűrűt. De ha neked egy gyűrű fér csak bele, akkor úgy. Nem vagyunk egyformák.

Mondjuk nem pontoztam a válaszodat, nem tudom, miért húzták le - nyilván lehet más véleményed, elképzelésed mint másoknak. Max nem a gyakorin:)))

2022. ápr. 6. 10:44
 12/21 nemaRendőrség ***** válasza:
11%

Ne vedd el a romantikát. Ne kérdezgesd a párod!

Biztos van neki családja, barátai, beszélj velük.

Az anyós a legnagyobb barátod lesz most, olyan praktikákat tudnak amivel bármit kiszednek a lányukból anélkül hogy feltűnne nekik, hogy el sem hiszed.

Úgyis tudni fogja, hogy megkéred a kezét, minden nő tudja, de ne legyél túl egyértelmű

2022. ápr. 6. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. elsírnám magam (kínomban) ha anyám által javasolt gyűrűt kapnék, borzalmas ékszereket választott nekem mindig is, semmi köze az ízlésemhez.

Szóval ezzel óvatosan. :D

2022. ápr. 6. 11:06
 14/21 nemaRendőrség ***** válasza:
21%

Persze, alapvetően olyat kell venni ami neked tetszik, amit szívesen látnál a feleségeden minden nap.

Én fix tervvel mentem, azt küldtem szét.

Egyköves gyémánt, kiemelkedő de nem harisnyatépő foglalatban.

Nekem amiben segített az a szín, a méret, az alkalom (itt inkább a nemeket mondta, hogy mikor ne)

2022. ápr. 6. 11:38
 15/21 A kérdező kommentje:
9-es, nem csóró vagyok, csak tök feleslegesnek érzem köves gyűrűt venni százezrekért, főleg, hogy a páromon SOHA nem láttam ékszert, szóval ékszerkedvelőnek nem mondanám. A karikagyűrűt is a szimbolika miatt venném.
2022. ápr. 6. 12:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Azt a pénzt minek költsem gyűrűre, amit a lakásra/gyerekeinkre is költhetünk majd?
2022. ápr. 6. 12:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Amúgy erre a kérdésre véleményeket várok, nincs helyes és helytelen válasz, ezért se értem, hogy pl miért kell lepontozni azt, aki azt írta, hogy ő nem akar köves gyűrűt. Komolyan nem értem az embereket. Írjatok véleményt, ahelyett, hogy egy kedves válaszadót pontoztok le.
2022. ápr. 6. 12:05
 18/21 nemaRendőrség ***** válasza:
39%

Az én feleségem sem nagy ékszeres, előttem nem hordott. De tőlem minden évben kap valami kis arany ékszert, nyaklánc, fülbevaló stb.

Azokhoz ragaszkodik, azokat minden nap hordja, mert tőlem kapta, és sokat jelent neki.

Arany, ezüst, gyémánt értéke sosem fog elveszni. Mint befektetés is tekinthetsz rá.

Most befektetsz x forintot, a gyerekek/unokák pedig el tudják adni

2022. ápr. 6. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Régen (még a 80-as évek közepéig) így volt szokás. Megbeszélték, hogy megházasodnak a jövőben, elmentek, megvették a jeggyűrűket (karika gyűrűk).

Aztán egy kellemes vacsora mellett felhúzták egymás ujjára (volt, ahol család is ott volt, ki hogyan intézte). És ez a gyűrű került át a másik ujjra az esküvőn.

2022. ápr. 6. 18:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én így szeretném, ahogy a 19-es is leírta. A falra mászom, mikor a férfi térgyre rogy és felmutatja a gyűrűt, nekem meg erre kéne igent mondani, mert látok a kezében egy sz@ros gyűrűt...

Sose tetszett ez a megoldás. Ezt a páromnak is megmondtam, hogy lehetőleg ezt hanyagoljuk. Felnőtt emberek vagyunk, hozzuk meg a döntést, hogy összeházasodunk, tartsunk esetleg egy eljegyzési bulit/vacsorát és húzzuk fel ott a karikagyűrűket. Hagyományosan régen bal kézen hordták az esküvőig, utána átkerült a jobbra.

2022. ápr. 7. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!