Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek készül valamire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek készül valamire?

Figyelt kérdés
Van egy elég friss kapcsolatom, jövő hét szombaton leszünk mindössze egy hónaposak. Az egész kapcsolat gyorsan alakult, mert annyira megvan a kezdetektől fogva a közös hang, mintha már vagy 15 éve ismernénk egymást. Így konkrétan a "lakva ismerkszik" az ember elv alapján mi össze is költöztünk. (Illetve ő hozzám, mert mozgáskorlátozottként ápolásra szorulok) Az éjszaka folyamán felkeltem elvégezni egyedül a kisdolgomat és gondoltam rápillantok a telefonomra, hogy mennyi az idő meg megnézem, hogy miután elaludtam írt-e még nekem valaki. A megnyitott alkalmazások között azonban ott volt megnyitva a böngésző ablak különböző eljegyzési gyűrűkkel. Úgy érzem, hogy Ő a lelkem másik fele, ő is ugyanolyan álmodozó típus, mint én, úgyhogy lehet, hogy csak a jövőn gondolkodott. Mikor még csak üzenetben csevegtünk, azt mondta nekem, hogy ő olyan fajta hősszerelmes ember, hogy nagyon vissza kell fognia magát, hogy ne essen túlzásba. Lehet én gondolom túl, de mi van, ha máris a fejébe vette, hogy meg akar kérni?F(34) N(21)

2023. dec. 9. 07:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező? Megvolt a lánykérés?
2024. jan. 16. 17:08
 32/38 anonim ***** válasza:
Tényleg!!! Mi történt???
2024. febr. 10. 13:28
 33/38 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek?
2024. ápr. 15. 11:37
 34/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mivel párom mesélte, hogy az első barátnőjének is túl hamar kérte meg a kezét és már nem is emlékszik, hogy 5 év eltelte után mi volt az ok, amiért felbontották a jegyességet, ezért velem is inkább elővigyázatosabbra fogta a szíjat. "Előbb ismerjük meg egymást, aztán majd lesz valahogy. Egy dologban biztos vagyok, hogy megtaláltam a másik felem."-ezt mondta. Úgyhogy nem volt még leánykérés, egyelőre "csak" együtt élünk, ő ápol, segít az anyukámnak a házimunkában, sokszor vigyáz a 9 hónapos húgomra, és még sorolhatnám.

A legfontosabb megjegyeznem, hogy mellette megfejlődtem azt, hogy mankóval a kezemben kisebb távokat megtéve felügyelettel már TUDOK JÁRNI!

2024. ápr. 16. 09:04
 35/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd!

2024. ápr. 16. 15:27
 36/38 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most, kérdező?
dec. 17. 17:07
 37/38 anonim ***** válasza:
Na igen, elteltek hosszú hónapok az áprilisi visszajelzésed óta! Mi a helyzet mostanság veletek?
dec. 17. 18:10
 38/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Még mindig boldog élettársi kapcsolatban vagyunk, az évfordulónkon könyvkiadási konferencián vettünk részt, hogy minél több információt magamba szívjak ahhoz, hogy a jövőben saját verseskötetem jelenhessen meg.

Az eljegyzés még nem történt meg és elég nagy valószínűséggel várat is még magára, mivel az állapotom jelentős javulása lehetővé teszi, hogy levelező képzésben elkezdjem az egyetemet és a párom is vissza tudjon menni dolgozni.

Illetve édesanyám is azt pártolja elsősorban, hogy végezzem el az iskolát nagyrészt a lábamon bejárva, minél kevesebbet használva a tolószéket, ráérünk még a lagzival meg egyebekkel. :D

dec. 18. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!