Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek készül valamire?
Figyelt kérdés
Van egy elég friss kapcsolatom, jövő hét szombaton leszünk mindössze egy hónaposak. Az egész kapcsolat gyorsan alakult, mert annyira megvan a kezdetektől fogva a közös hang, mintha már vagy 15 éve ismernénk egymást. Így konkrétan a "lakva ismerkszik" az ember elv alapján mi össze is költöztünk. (Illetve ő hozzám, mert mozgáskorlátozottként ápolásra szorulok) Az éjszaka folyamán felkeltem elvégezni egyedül a kisdolgomat és gondoltam rápillantok a telefonomra, hogy mennyi az idő meg megnézem, hogy miután elaludtam írt-e még nekem valaki. A megnyitott alkalmazások között azonban ott volt megnyitva a böngésző ablak különböző eljegyzési gyűrűkkel. Úgy érzem, hogy Ő a lelkem másik fele, ő is ugyanolyan álmodozó típus, mint én, úgyhogy lehet, hogy csak a jövőn gondolkodott. Mikor még csak üzenetben csevegtünk, azt mondta nekem, hogy ő olyan fajta hősszerelmes ember, hogy nagyon vissza kell fognia magát, hogy ne essen túlzásba. Lehet én gondolom túl, de mi van, ha máris a fejébe vette, hogy meg akar kérni?F(34) N(21)
Aki egy pár nap ismeretség után megkéri a kezed, az NEM szerelmes, hanem magához akar kötni. Naiv vagy, ha ezt nem látod. Óriási red flag.
2023. dec. 9. 07:16
2/38 anonim válasza:
Jesszus....🙈
2023. dec. 9. 07:22
3/38 anonim válasza:
Te nagyon naiv vagy.
2023. dec. 9. 07:30
4/38 anonim válasza:
És ha nekik működik, miért ne lehetne kivétel ha ők lennének azok akiknek az a jó ha nem várnak ezekkel mert attól nem lesz jobb vagy rosszabb
2023. dec. 9. 07:35
5/38 anonim válasza:
3 hét után eljegyzés nagyon nagy felelőtlenség lenne mindkettőtök részéről. A hormonok túltengése nem garantálja a holtodiglant. És jelenleg még csak ez a fázis zajlik. Ne a mesékben élj, azok nem a valóság. És arra nem lehet alapozni, mert millióból egyszer bejön.
34 évesen meg már benne van a korban, lehet ezért akar ennyire sietni. És ilyen embert sem lehet komolyan venni, aki nem a korban hozzáillőekkel próbálkozik. Lehet ezen megsértődni, de csak kevés esetben működik hosszabb távon. De ha valaki nem hajlandó gondolkozni is, és csak kizárólag a szerencsére alapoz, az jóval többször megszívja, mint nem.
2023. dec. 9. 07:38
6/38 anonim válasza:
"össze is költöztünk. (Illetve ő hozzám"
Okos a csávó, te meg fiatal és naiv, kiszolgáltatott helyzetben.
Ennek csúnya vége lesz a lovebombingvagymi után.
2023. dec. 9. 07:46
7/38 anonim válasza:
Az ilyen naiv, álmodozó emberek szívják meg mindig a legjobban. És hogy tudnak jajgatni, amikor kiderül a valóság.....🤦♀️
2023. dec. 9. 07:51
8/38 anonim válasza:
Miért nézne eljegyzési gyűrűket a te telefonodon? 😄
2023. dec. 9. 07:52
9/38 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy túlspiláztam a dolgot, ő csak szimplán nem tudott aludni és azért nézegette a gyűrűket. Ha meg is fog kérni valamikor az még bőven a jövő zenéje, mert ő sem olyan felelőtlen hülye, hogy durr bele a lecsóba úgy, hogy alig ismerjük egymást.
2023. dec. 9. 08:07
10/38 anonim válasza:
"ő sem olyan felelőtlen hülye, hogy durr bele a lecsóba úgy, hogy alig ismerjük egymást."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!