Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretném ha a párom megkérné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha a párom megkérné a kezem! Szavak nélkül, hogy jelezhetném felé, hogy nekem ez fontos és legyen házasság?

Figyelt kérdés
Már régóta beszélünk a házasságról a párommal és már nem szeretném folyton mondogatni neki,hogy mennyire fontos ez nekem,főleg hogy babát várunk!És nekem nagyon fontos!Szeretnék hozzá tartozni hivatalosan és az ő nevét viselni!Hogyan jelezzem neki úgy hogy ne kelljen annyit beszélnem már,hogy vegyen el?!?!?
2009. jan. 3. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szavak nélkül annyit tehetsz, hogy amikor nézitek a kanapén közösen a tv-t, elkezded az ujjadon húzogatni a gyűrűt... Csak leesik neki :p
2009. jún. 9. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha neked valóban fontos, mondd is ezt. Nem célozni kell,találni.Mondd el azt is, miért fontos.A nevét viselni nem igazán jó ötlet,bár tudom, hogy a szokás ezt diktálja. De mi még?Azt,hogy tartozunk valakihez,a viselkedésünkkel közöljük.És jó szó erre: az övé vagyok...Régen így is volt. A nőket hozomány fejében vették el.(vásárolták?-csak a fizetséget a nő családja adta.)Vannak kultúrák, ahol a férfiak fizetnek a nő családjának,szó szerint megvásárolják a nőket, aki ettől kezdve a tulajdonuk és úgy is bánnak velük.Az uram...ma is élő megnevezése a TÁRSnak. Én azt gondolom, hogy a házasság fontos,ha:jogállásunkat vagyoni értelemben szeretnénk biztosítani.Egyébként minden más becsület dolga.A gyermek jogállását sem a megkötött házasság szabja meg.
2010. febr. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!