Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne az eljegyzés?
Mindjárt fél éve, hogy együtt vagyunk. Hamar összeköltöztünk, így már 4-5 hónapja együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást és már első pillanattól kezdve nagyon jól működik közöttünk minden. Beszéltünk már házasságról, gyerekvállalásról és úgy érzem, hamarosan megkéri a kezem. Szerintetek nem túl korai?
Én 27, ő 34
Nekem nagyon korai lenne.Ugyan én már elkeltem( szóval nem lehet rám azt se mondani,hogy az irigység szól belőlem), de 3-4 évnél előbb én nem szerettem volna lánykérést.Nekem fontos, hogy a lehető legjobban kiismerjem a másikat,ne csak a rózsaszín köd szóljon belőlünk.
Én mindenképpen várnék még.
#12 lehető legjobban kiismerd.
Az élet iskolájában Isten a tanár.
Feletsük már el a matekot!
Az élet nem ehhez igazodik. Az élet nem logaritmus, sinus, cosinus.
Viszont kétismeretlenes egyenlet atvitten.
Mint volt itt ...
"Igaz" szerelem, "sirig tartó" ...
Az akkor van amikor ott áltok a másik ravatalánál.
Addig csak talalgatas, lutri.
A legjobban megismerés is csak remény!
Akit írtam, imerősünket, akarhanyadikként.
38(39) év után, most temette el a párját.
Mi akik ismerjük, ismertük őket, tudjuk.
Ez nem a sírig, azon túli szerelem.
Innen nagyon sok nagypofáju észt osztó példát vehetne róluk. Amin ők átmentek ... sok pár feladta volna.
Hogy mennyire nem matek az élet.
A férjem jóval idősebb.
Jajj, hogy ha meghal mennyi leszek?
És kérdeztem, ha velem egykoruval házasodom...
de 2 év múlva fejére esik egy tégla, elgázolják?
Az élet a legnagyobb rendező. Senkinél nincs a Bölcsek köve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!