Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha tudom, hogy a barátom elfog jegyezni a közel jövőben?
Szerintem az, hogy MIKOR kér meg, meg így is meglepetés lesz!
Nemhogy örülnél, de komolyan!!!
N
Neked ezek szerint az, másnak nem feltétlenül. Nekem pl nem volt kiábrandító, tudtam róla hogy meg fog érni a már férjem, mivel együtt választottuk a gyűrűket ( eljegyzésre is külön, és igen, neki is van/ később az esküvőre lettek arany karikagyűrűink, de bal kézen azóta is hordjuk az eljegyzésit is). Szerintem az eljegyzés az nem egy kegy amit a férfi gyakorol amikor ő úgy dönt, az a házasság előszobája, így közös döntésen kell alapulnia. Ettől függetlenül maga a lánykérés időpontja még lehet meglepetés, az nekem is az volt, és boldogan mondtam igent. Szerintem egy normális kapcsolatban az ilyen dolgokat meg kell beszélni. Már azt hogy szeretnének a közeljövőben összeházasodni.
Így pl nem fog a férfi önhatalmúlag egy ilyen nagy döntést meghozni, és nem kap nemet.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!