Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évvel ezelőtt megkérte a kezem, de azt mondja, csak kicsúszott a száján. Hogy oldjuk meg ezt a helyzetet?
Majdnem két éve voltunk együtt, amikor tavaly nyáron egyszer csak megkérdezte, hogy hozzá mennék-e. Igent mondtam. Aztán olyan furcsán viselkedett. Olyanokat mondott, hogy rosszul értettem, meg hogy ö nem úgy gondolta... Végülis kinyögte, hogy csak kicsúszott a száján... De engem azóta is bánt. Úgy gondolom, ha eléggé szeretne, akkor nem törte volna össze a szívem, és akkor nem hagyta volna, hogy azóta is azon mantrázzak, hogy nem vagyok elég jó neki.... Tavaly nyárig egyszer sem veszekedtünk, azóta viszont valami megromlott köztünk. A téma többször is elöjött... Azóta is hitegetett, és olyanokat mondott, hogy nem volt megfelelő alkalom rá, meg hogy összel vett gyürüt, csak visszavitte, mert rájött, hogy nem szeretem a zöld színt, meg hogy még egy csomó mindent...
De én csak azt érzem, hogy hazudott, becaapott, és azt akarja hogy megbocsássam, de nekem valahogy nem megy, bármennyire is szeretem.
Ti hogy reagáltatok volna egy ilyenre? Meg lehet ezt bocsátani, és úgy tennie, mintha meg sem történt volna?
Nagyon szeretem öt, de úgy érzem, hogy felemészt az, hogy 1 éve csak magamat hibáztatom. Hogy kellene megoldanunk a helyzetet, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, mint régen volt?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Nagyon gáz. Te vagy 6x leírtad, hogy mennyire szereted, de mi a fenét szeretsz egy olyan emberen, aki ennyire sz..rba se vesz, és így megszívatott? Ez baromi megalázó helyzet!
Én javaslom, hogy itt a nyár, távolodj el tőle. Ha érzi, hogy elveszít, talán észbe kap. Ha meg nem, akkor legalább tudod, hogy sose lesz jobb, és eltávolodva lesz erőd, és kilépsz.
Ez mekkora paraszt, játszik az érzéseiddel, utána meg hülyeségeket beszél, hogy visszavitte a gyűrűt mert nem szereted a zöldet.
Ezek után, hogy 3 évesként kezel, te tényleg hozzámennél? Miben reménykedsz amúgy? HOgy egyszer mégis meggondolja? Nem fog elvenni. MOndjuk sok köszönet nem is lenne benne.
Szegény kérdező, jó kis manipulatív padot szedtél össze. Azon csodálkozom, hogy ezek után még együtt vagytok. Szarba se vesz, már bocsi... Hogy lehet olyat mondani, hogy kicsúszott a száján? Aztán meg vissza az egész... Akkor inkább szakított volna vagy valami, ha mégsem veled képzeli el az életét, mert ez így van. Neki most baromi kényelmes, te meg szépen tönkre fogsz menni lelkileg. Most is magad hibáztatod. Egy hibát csináltál, hogy nem rúgdtad ki egyből ezt a bunkó faxt. Nincsenek barátnőd akik ezután szóltak volna, hogy figyi ez szakító ok, te meg rágod magad rajta.
Olyan már soha nem lesz a kapcsolatod, mint előtte, hiszen egyrészt csak szórakozik veled, másrészt visszautasított. Persze, hogy innen eltört valami, mert te is érzed legbelül, hogy ez így nem ok, csak fáj kimondani, mert érzelmileg kötődsz hozzá.
Ha jól számolom 3 éve vagytok együtt. Ha nem lépsz valamerre, akkor még 3 évre bennemaradsz ebben a posványban, lehet hogy szereted, DE boldog tuti nem leszel. Akkor sem, ha netán tényleg elvesz egyszer majd +2 év után, viszont végig ott fog lebegni, hogy egyszer már visszautasított.
Tudom, hogy nagyon szar neked belülről, mert "szereted", de ha nem kapod vissza azt tőle amit neki adsz, akkor ez egy egyoldalú kapcsolat, te kiteszed a lelked, ő meg kb bűntetlenül azt csinál, amit akar, mert utána egy bocsival meg egy kis valamivel el tudja intézni.
Tépd le magadról, mint egy ragtapaszt, és találsz jobbat is.
Eszedbe ne jusson neki gyereket szülni!!!!
Ha már most ennyire nyilvánvaló, hogy csak te szereted őt, ő téged nem nagyon, akkor mi lesz később?
HA vele maradsz, boldogtalan leszel, meg fog csalni, önző módon semmibe veszi majd minden területen a véleményed, az érzéseid, ez egy nárcisztikus önimádó barom. Miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!