Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 4 éve együtt vunk, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve együtt vunk, most kérném meg a kezét. Szerintetek szalagavatós tánc után amikor mind2en olyan ünnepélyes hangulatban ruhában vagyunk megkérem a kezét az jo? Ugy gondoltam ez lenne az ajándéke meglepiként.

Figyelt kérdés
meg olyan kérdésem lenne,h én ugy gondolom h az ö kezét kérem meg,majd utána elmondjuk a szülöknek,ez gáz?21.században élünk,sztem nem...köszi a válaszokat
2010. okt. 12. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19:32-nek igaza van:)

mi is 16 éves korunk óta vagyunk együtt, most 2o vagyok a párom 21. Körülöttünk mindenki "érik", mi meg 3 éve folyamatosan kitartunk egymás mellett. Akik "érnek" azok kufircolnak jobbra-balra, buliznak isznak, megcsalják egymást.

Mi eddig azért nem jegyeztük el egymást mert 18 évesen távkapcsolatba kerültünk, és nem akartuk úgy...jövőre tervezzük az összeköltözést. szóval ilyen is van olyan is van.

Mi nem ismerünk Titeket, de ha nagyon szereted Őt és úgy érzed ő életed nője, hát tedd. (remélem azért hosszabb ideje vagytok együtt). De ha eljegyzed gondold komolyan mert szerintem nagy pofára-esés felbontani az eljegyzést!

2010. okt. 12. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha szalagavató akkor nem vagytok még 20 évesek sem. Ennek ellenére azt gondolom, ha tényleg komoly mindkét fél részéről akkor kérd meg a kezét. Egy eljegyzés nem jogi kategória, nincs következménye, ha nem maradtok együtt akkor ... hát ennyi volt. Amúgy aranyos gesztus.
2010. okt. 13. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
CSINÁLD!
2010. dec. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!