Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 4 éve együtt vunk, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve együtt vunk, most kérném meg a kezét. Szerintetek szalagavatós tánc után amikor mind2en olyan ünnepélyes hangulatban ruhában vagyunk megkérem a kezét az jo? Ugy gondoltam ez lenne az ajándéke meglepiként.

Figyelt kérdés
meg olyan kérdésem lenne,h én ugy gondolom h az ö kezét kérem meg,majd utána elmondjuk a szülöknek,ez gáz?21.században élünk,sztem nem...köszi a válaszokat
2010. okt. 12. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon korai a dolog. Még nagyon fiatalok vagytok...
2010. okt. 12. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Sztem spontán jött lánykérés az hatásosabb. Pl este (bár most hideg van :))a Vàrban a kilátást bámulva:) Hátizsákban 2 pohár,egy üveg pezsgö,gyürü..és fontos hogy ne sejtsen semmit.

Tuti hogy unokáitoknak is mesélni fogja:)

2010. okt. 12. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Spontán van nála egy üveg pezsgő?
2010. okt. 12. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
18 évesek vagytok...????
2010. okt. 12. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Szalagavató??? Na neeeeee........hol vagytok ti még ilyen dolgokhoz?? Ne csináld már...
2010. okt. 12. 15:10
 6/13 Ercsi1984 válasza:
47%
Ez nagyon aranyos ötlet, de nem tanácsolom. Túl fiatalok vagytok, én 7 évig voltam együtt a párommal 18 éves korom óta, de eddig tartott. Még élnetek kell, és több embert megismernetek! Csak szimplán legyetek együtt addig amíg boldogok vagytok egymással.
2010. okt. 12. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

a gimis szerelmek nagyon ritkán élik túl az egyetemi időszakot.

nem feltétlenül azért, mert jobbra balra kavartok, hanem inkább mert sok új impulzus jön, kinyílik a világ, és nem biztos, hogy ugyanabba az irányba mentek mindketten.

nagyon szerettem az első barátomat, akivel gimi utolsó éve alatt jártam, de ha most visszagondolok, akkor biztos hogy ma már nem érzezném magam olyan jól mellette mint akkor.

2010. okt. 12. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos azt kell írnom, hogy korai, de aranyos :). 10 éve októberben volt a szalagtűzöm, decemberben lettem 18 és az akkori barátom és táncpartnerem megkérte a kezem. Nagy Igen, tök jó, de nem ő lett a férjem. Együttélés alatt megismertük egymást és elváltak útjaink. Korai!

Ja és egy olyan srác a férjem, akit ismerek 14 éves korom óta, álmomban nem gondoltam volna, hogy vele kötöm össze az életem.

2010. okt. 12. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem meg az a véleményem, hogy tényleg korai, de egy eljegyzés még nem a házasság, ha úgy gondolod, hogy szereted, kérd meg. aztán, ha valami miatt mégsem maradnátok együtt, akkor még felbontható az eljegyzés. de ahogy te gondolod, de abban is van igazság, ha annyira szeretitek egymást, akkor tényleg ráér még. úgyhogy 50-50%. rajtad áll:)
2010. okt. 12. 19:30
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Gimnáziumban jöttünk össze a férjemmel,együtt jártunk egyetemre,aztán összeházasodtunk, jött egy saját vállakozás késöbb a gyerekek is.Idén leszünk 35 éves házasok,és még egyszer sem került szóba válás.Nem kampányolok én a korai házasságért,de körülöttünk mindenki arra várt hogy "érjen"..aztán az érett kapcsolatokból lettek a legnagyobb botrányos megcsalások,válások.Ez nem kor függö.
2010. okt. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!