Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve együtt vunk, most kérném meg a kezét. Szerintetek szalagavatós tánc után amikor mind2en olyan ünnepélyes hangulatban ruhában vagyunk megkérem a kezét az jo? Ugy gondoltam ez lenne az ajándéke meglepiként.
Sztem spontán jött lánykérés az hatásosabb. Pl este (bár most hideg van :))a Vàrban a kilátást bámulva:) Hátizsákban 2 pohár,egy üveg pezsgö,gyürü..és fontos hogy ne sejtsen semmit.
Tuti hogy unokáitoknak is mesélni fogja:)
a gimis szerelmek nagyon ritkán élik túl az egyetemi időszakot.
nem feltétlenül azért, mert jobbra balra kavartok, hanem inkább mert sok új impulzus jön, kinyílik a világ, és nem biztos, hogy ugyanabba az irányba mentek mindketten.
nagyon szerettem az első barátomat, akivel gimi utolsó éve alatt jártam, de ha most visszagondolok, akkor biztos hogy ma már nem érzezném magam olyan jól mellette mint akkor.
Sajnos azt kell írnom, hogy korai, de aranyos :). 10 éve októberben volt a szalagtűzöm, decemberben lettem 18 és az akkori barátom és táncpartnerem megkérte a kezem. Nagy Igen, tök jó, de nem ő lett a férjem. Együttélés alatt megismertük egymást és elváltak útjaink. Korai!
Ja és egy olyan srác a férjem, akit ismerek 14 éves korom óta, álmomban nem gondoltam volna, hogy vele kötöm össze az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!