Tánc. Én teljesen kezdő vagyok, a barátnőm 11 éve táncol, most szeretnénk együtt is, de rám bízta, hogy mit. Kontakt improv, Argentin Tangó vagy Kortárs?
Figyelt kérdés
Mindenképpen valami kreatív és nem tömeg táncról lenne szó, de ha valakinek a fenti hármon kívül ötlete, vevő vagyok rá. :)2009. márc. 31. 18:14
1/2 anonim válasza:
Szia tudom, hogy egy éve tetted fel a kérdést, de mit táncoltatok? Remélem tangót az annyira szenvedélyes. És ami a legjobb, hogy nincsenek benne klisék, tehát egyedivé és változatossá tehetitek :) (tehettétek volna) azért elmondod mi lett végül?
2/2 anonim válasza:
a kortárs és a kontakt nagyon kreatív és az improvizációban teljesen ki tudsz bontakozni. ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!