Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog jegyezni?

Figyelt kérdés

Sétáltunk a párommal egy bevásárlóközpontban, ahol megláttunk egy ékszer boltot. Nezegettuk a kirakatot, majd egyszer csak megszólalt, hogy menjünk be, kíváncsi mekkora a méretem. Majd lemérette a gyűrűsujjamat.

Lassan 2 éve vagyunk együtt, boldog kapcsolatban, mostanában sokat járt azon az agyam, hogy vajon megkeri - e a kezem, és mikor. Igyekeztem nem kimutatni az izgatottsagomat, de szerintetek is lánykérésre készül?

2023. máj. 17. 15:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Semmi baj :)
2023. máj. 17. 19:54
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

"Ha nem lesz pénze a lagzira....amire kuporgat...akkor szakítasz vele"

Bogárka, valszeg közöskasszán vannak, és ketten fizetik, vagy a szülők i shozzájárulnak. Életben nem hallottam olyanról a magyar átlagember világában, hogy a leendő férj egyedül fizeti az egész lagzit, de látom az incel maszlag jól megy neked.

2023. máj. 17. 19:54
 23/26 anonim ***** válasza:
61%

22. Negatív vagy bogarka.

Én pedig kicsit buta módon magamból indultam ki. Ennyi.

Én az egesz lagzimat fizettem...

Soha nem gondoltam arra hogy egy nő anyagilag is hozzá fog tudni jarulni a közös életünkhöz.

Soha eszembe se jutott ez.

Mindig mindent én fizettem.

Lakast kocsit, nyaralást, neki is kocsit.

Viszont a covid alatt változott a dolog. Elveszett a munkám és életemben előszőr másra voltam utalva anyagilag egy rövid időre...egy nőre.

És neki ez nem volt teher. Megertette mi van és kitartott.

Szerintem ott és akkor tanultam meg igazán tisztelni egy nőt.

2023. máj. 17. 21:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#23, en erre a mondatodra reagalnek: “Soha nem gondoltam arra hogy egy nő anyagilag is hozzá fog tudni jarulni a közös életünkhöz.“

en is elveszitettem a munkamat a covid elejen, a parom megis azt akarta, koltozzek hozza, hogy minel tobbet legyunk egyutt. En vartam vele par honapot, mert egy kanyi vasam nem volt, nem akartam rajta eloskodni. Ennek 3 eve, 3 hete hazasok vagyunk. El nem tudom kepzelni, hogy ne jaruljak hozza anyagilag is a mindennapi eletunkhoz. Pedig az en hazamban elunk, de a ferjem az en fizetesem masfelszereset keresi. Szoval kolcsonosen tamogatjuk egymast.

2023. máj. 17. 21:21
 25/26 anonim ***** válasza:
56%

Igen.

Fura dolog ez.

De ez az élet )

Mindig tanulunk...és jó esetben fejlődünk is.

Akkor is ha egy ilyen tragédia mutatja ezt meg, világít rá mint egy állás elvesztése vagy a covid.

A lényeg hogy én is, és te is felismerted hogy mi is az igazán fontos ezalatt )

2023. máj. 17. 21:33
 26/26 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván azért mérette le, valószínűleg nem kesztyűt akar venni🙄

Azt viszont nem tudjuk, hogy mikor. De mi történt az üzletben? Bementetek és mondta az eladónak, hogy adjon egy random gyűrűt, hogy megtudjátok, mekkora a méreted? Kétlem. Minél pontosabban érdeklődött, melyik tetszik, annál valószínűbb, hogy közelebb van az időpont. Mert, ha csak a méret érdekelte, akkor úgy van vele, hogy legyen meg, ne akkor kelljen nyomozgatni, mielőtt megkér, mert az túl feltűnő, de az ízlésedet, addig még lesz ideje belőni. Ha viszont "sürgős", akkor már most tett érte, hogy megtudja.

2023. máj. 18. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!