Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog jegyezni?
Sétáltunk a párommal egy bevásárlóközpontban, ahol megláttunk egy ékszer boltot. Nezegettuk a kirakatot, majd egyszer csak megszólalt, hogy menjünk be, kíváncsi mekkora a méretem. Majd lemérette a gyűrűsujjamat.
Lassan 2 éve vagyunk együtt, boldog kapcsolatban, mostanában sokat járt azon az agyam, hogy vajon megkeri - e a kezem, és mikor. Igyekeztem nem kimutatni az izgatottsagomat, de szerintetek is lánykérésre készül?
Vagy nem. Mondjuk ez felnőtt emberek megbeszélik - nem a pontos dátumot, de hogy igen, szándékomban áll. Vagy nem, nem akarlak.
Kérdezd meg, hogy miért ment be, ne találgass.
Lehetséges, hogy ajándék gyűrűt vásárolna, csak nem eljegyzésit. Mondjuk akkor miért gyűrűs ujjra...
Szerintem eljegyezne, de az is lehet, hogy csak leméreti jóelőre, hogy jól jöjjön később. Esetleg kérdezz rá, ha gondolod, de hagyhatod is és próbálj meg nem gondolni rá :) Előbb-utóbb megtörténik, ha erről már beszéltetek, nem érdemes rágörcsölni!
"hogy pl 3 éven belül feleségül fog venni. "
FOgalmazzunk úgy, hogy "összeházasodni". Elvenni azt szokás, ami egyoldalú. Pl. a boltban az árúnak nincs beleszólása, hoyg elveszed-e és mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!