Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog jegyezni?
Sétáltunk a párommal egy bevásárlóközpontban, ahol megláttunk egy ékszer boltot. Nezegettuk a kirakatot, majd egyszer csak megszólalt, hogy menjünk be, kíváncsi mekkora a méretem. Majd lemérette a gyűrűsujjamat.
Lassan 2 éve vagyunk együtt, boldog kapcsolatban, mostanában sokat járt azon az agyam, hogy vajon megkeri - e a kezem, és mikor. Igyekeztem nem kimutatni az izgatottsagomat, de szerintetek is lánykérésre készül?
Ennél egyertelműbb nem igazán lehetne.
Én nem így szoktam.
Esténként a nők az éjjeli szerkényre teszik a gyűrűiket.
Idővel direkt latványosan kirakjàk.
Én elveszem lemeretem és így csináltatok gyűrűt , aztán megkerem a kezét)
Annyiszor volt már ez...lehet lassan tényleg élesben is vegig kellene csinálnom lagzival mindennel..
16. Az laza úgy 😂
14. Te meg mit jatszod az eszed?
Ha nem lesz pénze a lagzira....amire kuporgat...akkor szakítasz vele? Vagy mi? Mert neked időkorlátod van?
Nem erekel teged a valóság?
a 100% os inflació miközben a fizuk nem emelkedtek, csak szerezzen pénzt?
Honnan a pic sából szerezzen szerinted?
Nem tudom 17 mi bajod :D Vagy hogy ment félre amit írtam :D
Azt mondtam, hogy mivel még nincs pénz lagzira, nem kell megkérnie. Majd megkér később. Addig gyűjtögetünk. Nem nulláról. Kb két év múlva lesz annyi hogy meg tudjuk tartani. Az egy év jegyesség meg az az én "kívánságom". Ha nem két év múlva lesz lagzi, hanem négy, akkor három év múlva fog megkérni, mert megbeszéltük ezt. De ha minden jól megy, akkor egy év múlva megkér és két év múlva összeházasodunk.
Ebből hogy jött neked a szakítás meg az időkorlát azt nem értem :D
17. Vok
Félreertettem szerintem valamit...
Bocsánatot kérek érte )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!