Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog jegyezni?

Figyelt kérdés

Sétáltunk a párommal egy bevásárlóközpontban, ahol megláttunk egy ékszer boltot. Nezegettuk a kirakatot, majd egyszer csak megszólalt, hogy menjünk be, kíváncsi mekkora a méretem. Majd lemérette a gyűrűsujjamat.

Lassan 2 éve vagyunk együtt, boldog kapcsolatban, mostanában sokat járt azon az agyam, hogy vajon megkeri - e a kezem, és mikor. Igyekeztem nem kimutatni az izgatottsagomat, de szerintetek is lánykérésre készül?

2023. máj. 17. 15:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#9 én nem vagyok ilyen minden szóban patriarchalis elnyomást kereső üldözési mániás :D nekem semmi bajom nincs a "feleségül venni" szokapcsolattal.
2023. máj. 17. 16:45
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Egy nőnek csak hátrány a házasság. Tegnap még ezt szajkóztátok! Az egyenjogúság nevében vegyél te gyűrűt! Hányingerkeltő a magyar nők kettősmércéje!
2023. máj. 17. 16:49
 13/26 anonim ***** válasza:
21%

Ennél egyertelműbb nem igazán lehetne.

Én nem így szoktam.

Esténként a nők az éjjeli szerkényre teszik a gyűrűiket.

Idővel direkt latványosan kirakjàk.

Én elveszem lemeretem és így csináltatok gyűrűt , aztán megkerem a kezét)

Annyiszor volt már ez...lehet lassan tényleg élesben is vegig kellene csinálnom lagzival mindennel..

2023. máj. 17. 17:39
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Már a legelején tisztáztuk, hogy szeretnénk házasodni meg gyereket később. Egy éve voltunk együtt, amikor mondta, hogy derítsem ki a gyűrűméretem. Kiderítettem. Most másfél éve vagyunk együtt, még nem kért meg, de sokat beszéltünk a dologról, tudom, hogy azért vár még vele, mert a lagzira való pénz nincs meg, két év múlvára tervezzük az esküvőt és megmondtam neki, hogy egy évnél tovább nem szeretnék jegyben járni.
2023. máj. 17. 18:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük, hogy azért mérette le az ujjadat! Valószínűleg érlelődik benne a gondolat.
2023. máj. 17. 18:11
 16/26 A kérdező kommentje:
#13, nem hordok gyűrűt, csak nyakláncot és fülbevalót, így szegény sehogy máshogy nem tudta volna kideríteni 😄
2023. máj. 17. 18:15
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

16. Az laza úgy 😂

14. Te meg mit jatszod az eszed?

Ha nem lesz pénze a lagzira....amire kuporgat...akkor szakítasz vele? Vagy mi? Mert neked időkorlátod van?

Nem erekel teged a valóság?

a 100% os inflació miközben a fizuk nem emelkedtek, csak szerezzen pénzt?

Honnan a pic sából szerezzen szerinted?

2023. máj. 17. 19:09
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom 17 mi bajod :D Vagy hogy ment félre amit írtam :D

Azt mondtam, hogy mivel még nincs pénz lagzira, nem kell megkérnie. Majd megkér később. Addig gyűjtögetünk. Nem nulláról. Kb két év múlva lesz annyi hogy meg tudjuk tartani. Az egy év jegyesség meg az az én "kívánságom". Ha nem két év múlva lesz lagzi, hanem négy, akkor három év múlva fog megkérni, mert megbeszéltük ezt. De ha minden jól megy, akkor egy év múlva megkér és két év múlva összeházasodunk.

Ebből hogy jött neked a szakítás meg az időkorlát azt nem értem :D

2023. máj. 17. 19:28
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy neki kell állnia a lagzit egyedül, ki csinál ilyet, hogy elvárja a leendő férjétől, hogy egyedül ő fizessen mindent?
2023. máj. 17. 19:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

17. Vok

Félreertettem szerintem valamit...

Bocsánatot kérek érte )

2023. máj. 17. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!