Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt a nőt nagyon szeretik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt a nőt nagyon szeretik, akit olyan hamar eljegyeznek, vagy elvesznek 1 éven belül?

Figyelt kérdés
Valaki olyan könnyen megkapja a gyűrűt a barátjától, én meg hiába várok 2 éve, semmi, és emiatt egyre inkább azt gondolom, hogy a barátom engem nem szeret, pedig ő többször mondja, hogy szeret, de nem tudom elhinni.
2023. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pasi mellett kussol, mert fél, hogy rájön milyen idióta libával találkozgat. Neki megjátssza a tündi-bündi aranyos nőt, hiszen tudja, hogy akkor mint a szél lelépne mellőle. Csak bennünket "szórakoztat" a követelőzésével.

2023. febr. 22. 17:37
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
Remélem elhagy téged, mást nem érdemelsz de komolyan.
2023. febr. 22. 17:44
 23/60 anonim ***** válasza:
62%

Óhhh.

Hányszor kérdezed meg még??? 😭 Annyiszor el lett mondva neked, hogy a csávónak csak egy lyuk vagy akit tömködhet, nem szeret téged. Szakíts vele és ne kérdezd meg még 50x. Attól jobb nem lesz.

2023. febr. 22. 18:23
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Nő vagyok, de nekem egyáltalán nem szimpatikus amikor egy év után valaki már elakarja jegyezni a másikat (meg házasodni. Tudom, sokan hosszú évekig jegyben járnak, de ebben konzervatív voltam mindig. Eljegyzés után már záros időn belül esküvő). Épphogy együtt éltek, márha összeköltöztek egyáltalán. Nálunk 4év után volt eljegyzés, következő évben esküvő. 10 éve vagyunk már együtt, semmivel sem vagyok kevésbé szeretve, mint azok akik gyorsan (sokszor elkapkodva) eljegyzik egymást meg összeházasodnak.
2023. febr. 22. 18:35
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas, ha valaki attól érzi csak szeretve magát, hogy ráhúznak az ujjára egy fémet.

Neked egyáltalán van még ezen kívül más célod az életben, vagy beéred majd a házi cseléd szereppel? Tudod nem mindenki férje segít be az otthoni dolgokba. Lehet a te pasid is ilyen, de hát honnan is tudnád, amikor még egy hetet sem éltél vele. De azért eljegyzés legyen máá.... 🤦‍♀️

2023. febr. 22. 19:23
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Remélem elhagy. Vaaaagy, vegyen el, de nézzen cselédnek :D
2023. febr. 22. 19:30
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
2 havonta felhozod ezt a gyurus temat . Eleg uncsi mar. Nem a gyurutol szeretnek valakit jobban vagy kevesbe. Teged azert nem vettek el mert vagy az a feleseg tipus ennyi..
2023. febr. 22. 19:33
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az**
2023. febr. 22. 19:34
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen ez ami itt megy. "Hamar eljegyzik, elveszik", mintha a nő valami akaratnélküli tárgy lenne akit ide tesznek, oda tesznek, meggyűrűzik, elveszik, és akkor hurrá, végre ér valamit a létezése, hát ELVETTÉK. És hol van mindeközben az ő akarata? Ugyanis minden normális, lelkileg egészséges nőnek inkább red flag az ha valaki néhány hónap után magához akarja láncolni.

És még mielőtt jönne a femcelezés meg a "téged nem is vesz el senki", a második házasságomban élek. De ez agyrém ami itt megy 🤦

2023. febr. 22. 19:41
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
29-es,ennek a házasság függő trollnak aztán magyarázhatod.... Ennek szerintem már az is megfelelő lenne, ha egy barna medve jegyezné el, csak végre legyen gyűrű a csontos ujján. Így tudna villogni mindenki előtt. Azt hiszi ettől kva nagy ász lesz majd mások előtt. Pedig nem. Ugyanolyan kétlábú marad, mint bármilyen más ember.
2023. febr. 22. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!