Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna ha a férfi lőne egy vadat, és az agancsából készítene nektek eljegyzési gyűrűt, és kirakná hozzá bányászott érccel?
Én minden állatot sajnálok, amit "elpusztitok". Engem nem is érdekelnének, csak ne jönnének a közelembe bogarak, csúszómászók. De amitől nem undorodok olyan nagyon, azt mindig inkább kiengedem a lakásból valamilyen úton módon.
Amúgy kirázna a hideg, ha olyat kellene viselnem. Biztos szép lenne, egyedi, stb, de nem hozzám való és ezt valószínűleg a párom is tudná szóval nem adna ilyet.
Egyébként ha jól tudom a vadászoknak is megvan szabva, hogy milyen állatra lőhetnek és ha jól tudom egészségesre nem is. Javítson ki valaki ha nem így van.
Mondjuk nem tudom akik itt moralizálnak megveszik e a hipermarketben a csirkét. Nézzetek utána hogy tartják őket, nagyon kis helyen, hogy alig mozogjanak hogy még puhább legyen a húsuk, gyakorlatilag kínozzák őket csibe koruktól fogva, ehhez asszisztálsz mikor kérsz pár csirkemellet a Sparban.
Persze a szórakozásból gyilkolás morális értelemben egyértelműen megkérdőjelezhető, de a modern világnak rengeteg eleme van amit ilyen alapon szintén meglehet kérdőjelezni és a mindennapi életünk része és amit te is kiszolgálsz nap mint nap.
Bocs, de nem hordanék ilyet.
Egyrészt iszonyatosan gagyi, másrészt öt perc alatt menne tönkre vagy törne el.
A jegygyűrűt legjobb esetben egy életen át fogja a nő viselni. Tehát mindenképpen tartós, minőségi anyag kell legyen. Illetve olyan, ami a viselője személyiségét tükrözi.
Az se árt, ha a mindennapi életben nem akadályozza, tehát nem akad be mindenhol, nem kényelmetlen viselni, meg mondjuk bármikor bármihez felveheted.
Engem kifejezetten zavarna, ha egy elpusztult állat egy részét kellene hordanom. Nem veszek szőrmét, bőrt, de még állati eredetű összetevőket tartalmazó kozmetikumot sem, ugyanilyen okból. Nem, a legyet sem csapom le a szobában, mert jobban zavarna mint az, hogy plusz 10 percig hallgatom a zümmögését, amíg kitalál az ablakon.
Lehet, hogy ez sokak számára már túlzás, de a páromnál fontos, hogy ismerjen és elfogadjon így. Egy ilyen gyűrű ennek pont az ellenkezőjét tükrözné, ami nagyon rosszul esne. Biztosan van olyan nő, aki örülne ennek, de szerencsére az én kapcsolatomban ez fel sem merült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!