Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,van még remény?
Köszönöm!
Próbáltam vele beszélni,de egyből flegma lesz.Mondtam,neki hogy oké,hogy most nem akarja,de akkor szerinte máskor majd hogyan merem újra megkèrdezni?Annyit mondott,hogy ezt nem merni kell...
Megkerdeztem, hogy bizonytalan?Nem akarja?Azt mondta,hogy nem bizonytalan,ö akarja,majd...
Mondtam neki,hogy most picit összetört engem,arra meg annyit mondott "nem marad el ne aggodj"...nem valami biztató a hozzáàllàsa.Nyáron tervez hozzám költözni is elvileg,bár hogy abból mi lesz...
Ezek után nem reménykednék nagyon, és nem is akarnék ismét kérdezni semmit.
A lánykérés visszautasítását nem sok kapcsolat éli túl. Hogy még flegmázik is... nem jó jel.
Ne haragudj, de ezt te rontottad el. Egyrészt értem én, hogy a férfi az, aki megkéri a nőt, de két ember közös döntése. Azért illett volna előbb megtudni, mit is gondol a házasságról, szeretne-e hozzád menni, mik az elképzelései, mikor, stb. Tehát felmérni a terepet. Persze, ha a nő akarna eljegyzést egy többéves kapcsolatban, akkor meg ő a türelmetlen ...csa, hát várja ki, amíg a másik is akarja. De ti megsértődtök, ha önhatalmúlag azonnali válasz elé állítjátok a nőt, és a most még nem lesz a válasz, és persze a kapcsolat végét jelenti, mert nem bírja az egótok... A házasság, az eljegyzés két ember közös döntése. Ráadásul a csaj nagyon fiatal, ÉS még együtt sem éltetek. Így hogy mondhatna igent egy épeszű ember? Főleg ennyire fiatalon, amikor még sokat és gyorsan változhat az ember, nincs viszonyítási alapja, milyen a jó együttélés, jó kapcsolat, és még a biológiai órája sem ketyeg, hogy gyorsan le kell futni a kötelező köröket?
És hogy mered újra megkérdezni majd? Hát úgy, hogy majd egy év együttélés után, ha úgy érzed, minden rendben van köztetek, jól működik a kapcsolat, stb., akkor felhozod a házasság és eljegyzés témát, megkérdezed, hogy áll hozzá, mit gondol, mielőtt megkéred.
Kerj meg mast! Egy not. Nem kislanyt.
(26 korulit) nem nem 35+osokra gondoltam!
Tedd ossze a ket kezed! O meg had tegye szet a ket labat akinek csak akarja,had b#ss z mg a fel varos. Had elje ki magat ha akarja.
Te meg keress egy felnott not. Ot kerd meg.
Szivesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!