Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek, hány karácsonyi eljegyzés történt eddig az ismerőseitek körében?
Idén egy sem, de engem tavaly karácsonykor (szenteste) kértek meg. Nem érdekel, mennyire "ciki", "nem kreatív", én nagyon boldog voltam, mikor megtaláltam a harang alakú dobozkát a fán, és ott csillogott benne a gyűrű. Nekem nagyon szép pillanat volt a fényekkel, mézeskalács-és fenyőillattal együtt.
Másnap 25-én szüleimnél a családi karácsonyi vacsora és ajándékozás után elmondtuk a jelenlévő rokonoknak is, mert szerettük volna, ha tőlünk hallják személyesen.
Facebookon meg ilyen helyeken direkt nem kürtöltük szét, nem odavaló.
Az én közeli ismerettségi körömben is volt 3.. én is elég gáznak tartom, pláne hogy már évek óta (5-8 év) együtt vannak, és az egyik lány direkt kérte, hogy csak ne karácsonykor történjen meg. Számomra érthetetlen, hogy ennyi idő után ennyire nem ismeri a párját az ember, illetve , hogy csak ennyi kreativitás szorul belé.:(
Ja, és nem vagyok én sem irigy, egyszerűen csak szerintem az nem oda való. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!