Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek, hány karácsonyi eljegyzés történt eddig az ismerőseitek körében?
0.
Szerencsére nem cigányok, nem szerveznek rá ilyesmit más ünnepekre
En mar ezer eve nem latok ismerosok posztjait a Facebookon, szoval fogalmam sincs. Nem tudom, hogy nem hasznalja senki, vagy csak nem adja fel, mert nem lajkoltam oket soha, ellenben a hiroldalakkal, mert kb csak abbol all a feedem.
De nagyon nem is tudok olyan parrol most, akinel aktualis lehet. Az elmult evben inkabb valasok voltak a friss, 1-2 eves hazassagokban🥴
#1 Nincsenek cigány ismerőseim, úgyhogy nem tudom, arrafelé mi a szokás, de biztos, hogy nem (csak) rájuk jellemző.
#2 Bírom hogy mindenhol felbukkannak az "iligy gutyát" kiáltó emberek, akik mindenhová ezt írják, ha személyükben sértve érzik magukat. Nem hittem, hogy fontos a kérdés szempontjából, de menyasszony vagyok, és a harmadik karácsonyi gyűrűs poszt után írtam ki a kérdést. De te biztos karácsonykor lettél eljegyezve - vagy el sem vagy jegyezve - ha ezt a reakciót váltotta ki belőled egy szimpla kérdés.
0
A közeli barátaink és a rokonok többsége már túlvan ezen a koron, a gyerekei(N)k meg még fiatalok hozzá.
#9 Nem tudtam, hogy részletes önéletrajzot meg okfejtést várnak tőlem egyesek a kérdés mellé 😅
Egyszer már leírtam, de csak a kedvedért bemásolom újra: "Nem hittem, hogy fontos a kérdés szempontjából, de menyasszony vagyok, és a harmadik karácsonyi gyűrűs poszt után írtam ki a kérdést." Mivel évről évre ez a tendencia karácsonykor, hogy özönlenek a gyűrűs-ultrahangos képek, szimplán érdekelt, mások is ezt tapasztalják-e, vagy csak az én ismerettségi körömben ennyire kreatívak az emberek.
Akiknek sikerült felfogni a kérdést - és nem rasszista, iligy gutyázó meg szőrszálhasogató megjegyzést írtak - köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!