Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, ehhez mit szólsz?
Eljegyzés. Haver nem sokat szórakozott a dologgal.
Mikor a lány elaludt, bekente olajjal a gyűrűt, és felhúzta neki.
Mi lett utána?
Saját elmondása szerint majd befosott, mikor hajnali 3-kor a lány felsikított a fürdőben. Kiment a lelkem pisikélni, és akkor vette észre.
Kérdező! Meséld már el mit nem értesz! (#16)
Komolyan! Beszélj róla!
Elmondom mi a norma: eljegyzés, házasság két ember döntése. Nem az őskorban vagyunk, hogy a kiszemelt nőt leütöd egy bunkósbottal és hazacipeled. Ez a szitu kb. ennek felel meg! Te azt gondolod, hogy egy nőnek nincs beleszólása, nem számít a véleménye, hogy hozzá akar-e menni valakihez?! Komolyan kíváncsi vagyok hogyan gondolod. Gúnyosan írtad, hogy talán azt is át kell beszélni, hogy hol vegyetek lakást? MERT TALÁN NEM????? A nő nem egy dísztárgy a lakásodban, amit mindennemű kérdés nélkül pakolsz jobbra-balra te agyoniskolázott elmebeteg!
"a lány felsikított a fürdőben"
Örömében vagy ijedtében?
Azért jobb erről előbb beszélni, mert nem mindegy.
Ez ilyen formában szerintem is gáz. Mi a párommal megbeszéltük, hogy 1-2 éven belül szeretnének házasságot/gyereket, a lánykérést viszont ő fogja spontán meglépni. Ha előre megbeszéljük, akkor igazából tényleg felesleges feltennie a kérdést, mert úgyis tudja, hogy igen lesz a válasz. Akkor ennyi erővel tényleg kb. oda is dobhatja nekem a gyűrűt. Így elvész az egész varázsa. Én mindenképp meglepetésként szeretném átélni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!