Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, ehhez mit szólsz?
Eljegyzés. Haver nem sokat szórakozott a dologgal.
Mikor a lány elaludt, bekente olajjal a gyűrűt, és felhúzta neki.
Mi lett utána?
Saját elmondása szerint majd befosott, mikor hajnali 3-kor a lány felsikított a fürdőben. Kiment a lelkem pisikélni, és akkor vette észre.
12.
"...megeroszakolos feelingje van..."
Na erre mondom én, hogy nektek nőknek semmi sem jó. Bár mit csodálkozom a Gyakorisokon, a minap megkaptam, hogy pedofil vagyok, miközben a nő a képen 40+ éves volt.
Reggel levenném, és szakítanék.
Ez KÖZÖS döntés kellene legyen.
Ez nyilván veled történt, máskülönben nem lovagolnál ennyire ezen... Más kérdés alá is odaírtad. Ez a szitu ijesztő: "hozzám jössz oszt cső, nincs apelláta".
Én már annyira szeretném, hogy a párom megkérje a kezem, hogy szinte bármilyen szitunak örülnék, de ez akkor is beteg. Jó, hogy le nem kötözted b+ és nem erőstakoltad rá a gyűrűt! LányKÉRÉS, megKÉRED a kezét, nem erőszakkal ráhúzod. Baromi para vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!