Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, ehhez mit szólsz?
Eljegyzés. Haver nem sokat szórakozott a dologgal.
Mikor a lány elaludt, bekente olajjal a gyűrűt, és felhúzta neki.
Mi lett utána?
Saját elmondása szerint majd befosott, mikor hajnali 3-kor a lány felsikított a fürdőben. Kiment a lelkem pisikélni, és akkor vette észre.
Velem hasonlót játszott egy pasim nagyon régen. Ő akart házasságot, én nagyon nem, főleg nem vele 😂 Csak ő ezt nem hitte el, valamiért azt hitte, ő egy annyira tökéletes hím, hogy nekem titkos vágyam, hogy hozzámenjek.(Annyira titkos volt, hogy én se tudtam róla 😁)
1x úgy döntött, hogy kideríti. Gondolta, ha félálomban vagyok, megkérdezi, akkor nem tudok hazudni és majd jól lebukom🙄 Arra ébredtem, hogy azt kérdezgeti "Megkérhetem a kezed?" (Az volt a terve, ha azt mondom nem, akkor se ciki neki, mert csak a kezem akarta megfogni.) Hát, én úgy bepánikoltam, hogy leestem az ágyról. Még szerencse, hogy csak egy matracon aludtunk a földön, így nem estem nagyot, de így is egy hétig sajgott minden bordám. De legalább többet nem kérdezett hülyeségeket. Nem sokkal később elhagytam.
Engem nagyon zavar, hogy nincs konkrét kérdés. Értem én, hogy félénk a pasi meg minden, de erre nem az a megoldás, hogy elveszi a lánytól a választási lehetőséget.
(Az olajozás részt meg végképp nem értem, de talán jobb is így.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!