Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek, ha egy pasi 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy pasi 3 év után még nem jegyzett el, az nem is akar?

Figyelt kérdés
23 évesek vagyunk. 3 éve vagyunk együtt. Össze is költöztünk. Jelenleg otthonra gyűjtünk. Mindenhol azt látom cikkekben, tiktokon, fb posztokban, ha egy pasi ekkor még nem jegyez el, nem is akar. Mit gondoltok?
2022. nov. 4. 23:05
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Másképp vagyok szigorú, mint mások. Én nem szólok bele, hogy mikor, kivel, és hova mehet a párom. Én abban vagyok kevésbé laza, hogy szeretnék mindent tudni. Ha csak a haverjával megy az utca végébe, azt is. Sosem mondanám meg, mit tehet, hiszen külön álló ember és van élete rajtam kívül is. Egyszerűen könnyen panikolok és szeretem tudni, hogy mi a helyzet. Szeretnék változni, már csak magam miatt is, nekem sem jó a szorongás. Tudom hogy ezt hoztam magammal régről, és évek óta dolgozom ezen, nem csak miatta.
2022. nov. 8. 16:08
 32/40 A kérdező kommentje:
27es, a férjed olyan embernek tűnik, akinek kezdettől fogva az élet célja a család volt. Én beestem egy olyan férfi mellé, akinek előtte köze nem volt nőhöz, mert egyedül tervezte az életét. Ennek ellenére ő várt rám egy évet, majd költöztetett magához és azóta is támogat mindenben. Rengeteg áldozatot hozott miattam, s bár én is miatta, meg kell értenem, ha ő lassabban akar haladni, mint valaki, aki születése óta családot akar.
2022. nov. 9. 00:39
 33/40 anonim ***** válasza:
81%

Én vagyok a 27-es. Nem akarlak elkeseríteni, de ez nagyon nem talált. A Férjemnek nemhogy fő célja nem volt a házasság, de célja sem. Sosem volt családcentrikus, a saját családja is szét van hullva (mármint a szülei), még a nővére (aki jóval idősebb tőle) is elvált, tehát tinikorában is kapott mégegy negatív löketet a házasságot illetően. Egyáltalán ember tervezett házasságot - amíg meg nem ismert...

A barátod egyedül tervezte az életét, aztán az első nőt, aki szembe jött (téged) meg elveszi? Végülis lehet, csak a logikát nem látom.

A másfél éves időintetvallum egyébként elég baráti, viszont én mindig is kételkedve fogadtam/fogadom az olyat, amikor valaki azt állítja (bármivel kapcsolatban is), hogy "most még nem akarom, de majd X év múlva akarni fogom". Ha én valamit nem akarok, nem tudhatom biztosra, hogy mikortól akarom, vagy mikortól nem félek majd tőle. Ezt nem lehet előre tudni, nem véletlenül panaszkodik itt ezer nő a gyakorin, hogy már rég eltelt az ígért idő, de nem történt semmi, mitévő legyen. De mindegy is, mert másfél év várakozás 23 évesen még éppen belefér.

2022. nov. 9. 12:08
 34/40 anonim ***** válasza:
72%
Előző vagyok. Sürgetni semmiképp sem szabad, abban teljesen igazad van. Idővel úgyis Kiderül.
2022. nov. 9. 12:11
 35/40 A kérdező kommentje:
Egyébként most a válaszodból jöttem rá, hogy nem azt írtam, amit akartam. Másfél évről szó sem volt, azt mondta, hogy jövő év ideig. De egyébként másfél évvel is elégedett lennék. A szándékot akartam tudni, őszintén.hala istennek a szemébe tudtam nézni, nem hazudik jól. Én sokszor mondtam már neki, hogy nem akarom elhinni, hogy első nővel megelégszik, de mindig azt mondja, hogy nem érdeklik a nők, nem lételeme, engem is csak megszeretett és akart onnantól. A legjobb barátja is így beszél róla, hogy sosem érdekelte senki.
2022. nov. 9. 18:35
 36/40 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes,hogy mindig megmásítod a sztorit,mihelyst valaki szembesít azzal,hogy valamelyik része gáz. Hirtelen nincs is motor téma,te csak félreértetted,ja és nem is másfél évet mondott,hanem csak egyet. Figyelj ezzel nem minket vágsz át,hanem magadat. Hidd el,hogy nekünk marha mindegy,csak unalomból válaszolgatunk, esetleg jóindulatból segítünk, vagy szórakozásból írunk (ki miért). Nekünk nem muszáj félremagyarázni,nyugodtan lehetsz őszinte a sztoriban akkor is,ha full gáz. Úgyis anonim és legalább szembe is nézhetnél a tényekkel. De te tudod.......
2022. nov. 9. 21:53
 37/40 A kérdező kommentje:
Nem akartam mondani, hogy van egy mentális betegségem, ami miatt egyrészt nem emlékszem megfelelően, másrészt túlműködik az agyam, ezért sok mindent másképp fogok fel, mint ahogy kéne. Nem gondoltam, hogy bárkinek köze van az OCD-mhez, de akkor tessék, remélem örülsz, hogy választ kapsz a megmásításaimra és mindenki előtt ki kellett mondanom.
2022. nov. 10. 00:43
 38/40 A kérdező kommentje:

A tényekkel meg szembe néztem, a motoros dolgot érthetően leírtam, csak nem tettem azt hozzá, hogy ott az agyam színezett bele. Amikor már valakinek 100 kérdést teszel fel és csűröd csavarod, akkor mond már mindent, csak legyen vége. Addig faragtam, míg ez a sztori jött ki, és az agyam így fogta fel

Nem vol szó részéről másfél évről, a "jövő évben ilyenkor" az szerintem egy év. A másfél évet én erőltettem kényszeres túlgondolás miatt a szájába, miután ő már kimondta az egy évet.

Határozottan tudom, hogy te voltál az, akire azt mondtam, hogy rosszindulatú. Remélem büszke vagy, hogy nyíltan ki kellett mondanom, hogy valami baj van velem. Szándékosan nem akartam, hogy ne ez alapján kapják válaszokat. Az pedig, hogy számomra rosszindulatú vagy, nem azt jelenti, hogy nem tetszik a válaszod, hanem azt, hogy hülyeségnek gondolom, mert sugárzik belőle a gonoszság.

2022. nov. 10. 00:48
 39/40 anonim ***** válasza:
80%
Nyugodj már meg, ez anonim!! Senki sem tudja, hogy ki vagy!!! Úgy írod, minths arccal és névvel kellett volna kiállnod 50 millió néző elé a BBC-n egy hozzászólás miatt, ami szintén anonim! Hahó, csak a gyakorikerdeseken vagyunk!!! Sajnálom a betegségedet és egy ember mem rosszindulatból írja le a saját tapasztalatát, ezt az egészet ugyanúgy rosszul fogod fel, mint minden mást, ahogy írod is!
2022. nov. 10. 07:36
 40/40 A kérdező kommentje:

Nem tudja senki, hogy ki vagyok, de attól én még tudom a véleményeket rólam, és érint. Tettem már fel kérdést korábban, ahol írtam mentális gondokról és annyi gonosz választ kaptam, hogy engem el kéne hagyni, mert kattos vagyok, hogy engem rosszul érint, ha ezt le kell írnom.

Sajnos hajlamos vagyok egy témát addig nyújtani, hogy az emberek már adnak nekem mindenféle választ. :/

2022. nov. 10. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!