Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy pasi 3 év után még nem jegyzett el, az nem is akar?
Tehát fél hogy a felesegekent majd beleszolsz a dolgaiba
Aha
Barátnőd kötelezte a barátját melyik autót vegye? Ejnye;)
5 év múlva majd attól fél beleszolsz melyik házat vegyetek meg
Annyira beléd magyarázta, hogy feleségként elköltenéd a pénzét, hogy még te is elhitted...? 😀
Nyilvánvalóan sz*rabb beismerni, hogy nem akar elvenni, így inkább elhiszed azt, amiről te magad is tudod, hogy nem igaz. Vagy valóban elköltenéd az összes pénzét, ha a felesége lennél????? Szerinted, ha meglesz az álmai motorja, onnantól már tetszene neki, hogy a pénzét herdálod? Ellentmondásos az egész. Nem fog elvenni, mert nem akar elvenni és kész! Én ugyan ezen átmentem. Nekem azt mondta a pasim, hogy mivel nincs saját lakásunk sem, hova rohanunk. Ok igaz. Lett saját lakásom, sőt saját autó is, onnantól már az volt a kifogás, hogy hát ő inkább családi házat akar, majd csak utána házasság és gyerek. Ok... El is kezdte építeni. Kb 6 éve voltunk együtt, amikor már lassan kész volt a ház, majd szakított velem... 😂😂😂😂😂 Nem vicces, kínomban nevetek... Barátnőm is hasonlóképp járt: amikor már nem volt mire fogni, ki lett dobva ő is. Amikor már nem tudják tovább húzni, mert már elfogytak a kifogások, kirúgnak.
Szóval kitartást addig is és sok sikert a következő pasidhoz majd!
23 évesen még nem biztos, hogy nem akar elvenni később sem. Húszas évek végén már lehet emiatt aggódni.
Amúgy nem értem, előbb venne közösen házat/lakást, minthogy papírja is legyen róla, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket?
Az viszont jogos, hogy akkor akár megkérni, amikor van is már pénz az egy év múlva tartandó esküvőre, de hogy előbb venne motort, mint eljegyzési gyűrűt, hááát... :D
23asnál azért rrndesen érzékelek rosszindulatot.
Minden esetre ma felhozom ezt a témát ismét, hátha sikerül tisztázni
Megvolt a beszélgetés. A motor témára azt mondta, hogy én itt valamit nagyon félre értettem, mert ő azt sem tudja, hogy miről beszélek. Ezt ki is fejtette : nem szeretne még két éven belül babát, még előtte megvalósítaná a dolgot és velem utazgatna, ő pedig biztos benne, hogy én eljegyzés után azonnal akarnék. Ezt letisztáztuk, nem akarok én sem babát, bő öt éven belül sem.
Kitértünk a szigor dologra is. Itt pedig arról volt szó, hogy mindkettőnknek oda kell még tennie magát az esküvő előtt. Neki a kommunikációt kell felhúznia, nekem pedig lazábban kell fognom a dolgokat.
Kijelentettem egyenesen, mondja ki, ha nem akar eljegyezni a közeljövőben. Kaptam választ. "Sosem volt szó arról, hogy nem akar eljegyezni a közeljövőben. Ő már elődöntötte, csak nem tűzött ki konkrét dátumot, egyedül időintervallumot, ami másfél éven belül van." Feltettem a kérdést is, hogy akkor mi az a nehéz érzés, ami benne van az eljegyzéssel kapcsolatban, melyre a válasz, hogy így, a tisztázott dolgok után már semmi. Egyszerűen ő nyugodt tempóban akar haladni, jegyben járni, és csak pár év után házasodni, majd baba. Neki pedig az volt a fejében, hogy én rohanok, eljegyzés, esküvő, és gyerek 2 éven belül.
Szuper, hogy sikerült tisztáznotok.
Mindemellett, eddig is szerettél volna változni, vagy csak most, hogy szólt, hogy lazábban kéne fogni a dolgokat...? Amúgy tényleg szigorú vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!