Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy pasi 3 év után még nem jegyzett el,
az nem is akar?
Sajnos részemről ez iyken bizalmatlanság kicsikét a férfiak felé, hogy nem feltétlen hiszem el az iyken témával kapcsolatos mondandójukat - akkor az ő érdekében szakíts vele.
Nem bízol benne. Miért vagy vele?
2022. nov. 5. 17:56
Nagyon fiatalok vagytok
Első komoly kapcsolat
Ne rohanj
2022. nov. 6. 08:55
13/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
9es : beszéltem már többször vele erről. Azt mondta, hogy velem látja a jövőjét, közös családdal, csak ő lassabban, mint én. Tart tőle, hogy "megbolondulok", más leszek ettől. Társnak akar az életben.
Szerintem az inkább 30-hoz közel, vagy afelett igaz, hogy ha 3 éven belül nem lép, valószínűleg nem is akar. Fiatalok vagytok még, szerintem egy 23 éves pasi manapság még nem feltétlenül akar elköteleződni és nem azért, mert nem szeret. Tisztelet a kivételnek. Egyébként nyugodtan beszélgethettek erről, hogy ő hogyan látja a jövőjét. Ha nem akarsz az esküvőre rákérdezni, akkor azt kérdezd, hogy kb. mikor akarna gyereket. A férfiak összekötik a kettőt. Ha mondjuk azt mondja, hogy 3 éven belül, akkor a lánykérés kb. 2 év múlva lehetne esedékes.
2022. nov. 7. 14:51
Ja közben meg már válaszoltál bocsi... De ha jól értem nemigen mondott semmi konkrétat az időt illetően.
2022. nov. 7. 14:53
16/40 A kérdező kommentje:
Ha konkrétan akarjuk nézni... Akar lánykérest, de még nem akar esküvőt, számára pedig a kettő ugyanaz. Fél, hogy túl szigorú lennék, például az álom motort tekintve (azt gondolja, hogy én rohanni akarnék és semmit sem valósíthatna már meg). Úgy hiszi, hogy nekem eljegyzés után azonnal esküvő kell, az meg rengeteg pénz és felelősség. Ezért akar vele várni. Gyerek témára pedig azt mondja, hogy látja velem a jövőben, de még félelmet okoz neki. Ez igazából teljesen oké, ugyanezt érzem. Óriási vágyam anyának lenni, de nem most. Ha összegezni kéne, én úgy értelmezem, hogy akar ő mindent, csak tele van olyan félelmekkel, melyek az anyagiakat és egyéb felelősségeket érintenek.
5 év múlva nem félne már majd attól, hogy "túl szigorú" lennél...?
2022. nov. 7. 15:14
16. Ha 3 év kapcsolat után ezek a kifogásai, 5- 8-10 év múlva is ezek lesznek. Ha ennyire gyereket akarsz, légy résen, és időben lépj, ne engedd, hogy hitegessen.
Barátnőmnek is hasonlókat mondott a párja 5 év után is, aztán 10 év után 34 évesen meg ott lett hagyva azért, akit a pasija végül elvett és gyereket csinált neki 2 éven belül. Barátnőm már 38 éves, nem talált párt azóta sem, a gyerekről is kénytelen volt lemondani emiatt.
2022. nov. 7. 15:42
19/40 A kérdező kommentje:
17 : 5 év múlva már ott lenne az egyetlen gyerekkori álma. Amit fentebb is írtam.
19. És gyerekkori álmokban miért akadály az hogy pl hàzasok vagytok? Ezen gondolkodj el.
2022. nov. 8. 01:45
Kapcsolódó kérdések: